Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Wiechu J. K.

Wiechu J. K.

Godzinę temu, Berenika97 napisał(a):

@Wiechu J. K.

Niezwykle poruszający utwór. Zderzenie soczystej zieleni początku lata z nostalgicznym, słodko-gorzkim "posmakiem przemijalności" robi ogromne wrażenie. Metafora z ulęgałkami- świetna! Bardzo nastrojowy wiersz.

@Berenika97 Lato mamy już w pełni, a więc moja pamięć i wyobraźnia stworzyły ten wiersz. Początkowo miałem  zamiar  napisać  krótkie opowiadanko.  Dziękuję za komentarz i pozdrawiam. :)

Wiechu J. K.

Wiechu J. K.

@Wiechu J. K.

Niezwykle poruszający utwór. Zderzenie soczystej zieleni początku lata z nostalgicznym, słodko-gorzkim "posmakiem przemijalności" robi ogromne wrażenie. Metafora z ulęgałkami- świetna! Bardzo nastrojowy wiersz.

@Berenika97 Lato mamy już w pełni, a więc moja pamięć i wyobraźnia stworzyły ten wiersz. Początkowo miałem  zamiar było napisać  krótkie opowiadanko.  Dziękuję za komentarz i pozdrawiam. :)

Wiechu J. K.

Wiechu J. K.

@Wiechu J. K.

@Berenika97 Lsto mamy już w pełni, a więc moja pamięć i wyobraźnia stworzyły ten wiersz. Początkowo miałem  zamiar było napisać  krótkie opowiadanko.  Dziękuję za komentarz i pozdrawiam. :)

• Dodaj nową pozycję...