Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Berenika97

Berenika97

@Łukasz Jurczyk

Bardzo dziękuję! 

Dziękuję to, że dopisałeś wierszyk -  znaczy to dla mnie bardzo dużo. 

Serdecznie pozdrawiam. 

@Lenore Grey

Bardzo dziękuję!  Serdecznie pozdrawiam. 

@Poet Ka

Bardzo dziękuję! 

Dziękuję za ten komentarz - "platoński wymiar w negatywie" to sformułowanie, które sama chciałabym mieć przy pisaniu. Trafiłaś w sedno tego, czego szukałam- nie uniesienie ku idei, ale jej odcisk w tym, co zostało po utracie.

Serdecznie pozdrawiam. 

@Alicja_Wysocka

Bardzo dziękuję! 

Dziękuję. Napisałeś to lepiej, niż ja umiałem to powiedzieć wprost - dlatego musiałem napisać wiersz. :)

"Jakby nawet pamięć nie chciała ich już połączyć" - to jest dokładnie to. Nie ma tu nawet nostalgii. Tylko dwie osobne ciemności.

Serdecznie pozdrawiam. 

Berenika97

Berenika97

@Łukasz Jurczyk

Bardzo dziękuję! 

Dziękuję to, że dopisałeś wierszyk -  znaczy to dla mnie bardzo dużo. 

Serdecznie pozdrawiam. 

@Lenore Grey

Bardzo dziękuję!  Serdecznie pozdrawiam. 

@Poet Ka

Dziękuję za ten komentarz - "platoński wymiar w negatywie" to sformułowanie, które sama chciałabym mieć przy pisaniu. Trafiłaś w sedno tego, czego szukałam- nie uniesienie ku idei, ale jej odcisk w tym, co zostało po utracie.

@Alicja_Wysocka

Bardzo dziękuję! 

Dziękuję. Napisałeś to lepiej, niż ja umiałem to powiedzieć wprost - dlatego musiałem napisać wiersz. :)

"Jakby nawet pamięć nie chciała ich już połączyć" - to jest dokładnie to. Nie ma tu nawet nostalgii. Tylko dwie osobne ciemności.

Serdecznie pozdrawiam. 

• Dodaj nową pozycję...