Somalija Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) pełnia nas nieludzkiej tęsknoty mojej wydarzeń z tego pomiędzy magnetycznych przebóstwień po kres jasnoczucie ciebie zdławione alkoholicznym rumienicem noce zaciągasz mnie w głęboko niskie energie uwiedzionego ciała po ból ekstazy i zmęczoną twarz przytul Edytowane 7 godzin temu przez Somalija (wyświetl historię edycji) 2
violetta Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu @Somalija piękne upojne noce:) ostatnio są chłodne noce:)
Somalija Opublikowano 7 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu @violetta Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , wieczorem też jest chłodno... ostatnio nawiało mi do ucha i taka chodzę skwaszona... 1
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu dobrze Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 5 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu @Leo Krzyszczyk-Podlaś Nie radzę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
violetta Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @Somalija będzie dobrze, ja dzisiaj dwa razy gubiłam pierścionek w sklepach i ostatecznie wpadł mi plastikowej siatki. Zobaczyłam po wyjęciu zakupów:)
Somalija Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @violetta Dziękuję za piosenkę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu @Somalija święta mają być cieplutkie:) smingus dyngus może u was będzie:)
Rekomendowane odpowiedzi