Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Mówiąc szczerze, nie bardzo wiem, co mam odpowiedzieć na ten komentarz... Bo... Po pierwsze, ani pisząc ten wiersz, ani tym bardziej tworząc to wideo, Twoja szanowna osoba ani przez chwilę nie przemknęła mi przez myśl. Po drugie, korzystam z KP Music AI, a nie SUNO. Po trzecie, no cóż, nikt nie jest doskonały, ale to niczyja wina. Suma sumarum, rzeczywiście ktoś tu chyba trafił kulą w płot, że pozwolę sobie zacytować... Niemniej... Pozdrawiam.  
    • @FaLcorN   Ślicznie potrafisz… liczyć  @FaLcorN

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

buziaczki
    • @obywatel To może dodatkowa anegdota. W trakcie zbierania materiałów i w fazie badań chciałem dostać się do dziupli bukmacherskich STS-u żeby pogadać z graczami, ale na miejscu nie dostałem zgody. Zadzwoniłem więc do siedziby głównej, polecili napisać maila, napisałem i dostałem odpowiedź, że zakładów bukmacherskich nie należy traktować jako hazard, poniważ obstawianie wyników wymaga ekspertyzy i jest to gra umiejętności. I dlatego nie zgadzają się na prowadzenie rozmów w punktach. Odpowiedziałem żeby nie silili się na tworzenie fikcji, bo ja w ośrodkach gadam z ludźmi uzależnionymi od obstawiania meczy. @.KOBIETA. Pisałaś o dwubiegunówce :))
    • @hollow man   zgadnij o czym ja pisałam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

to wbrew pozorom oczywiste
    • @hollow man Jasne, ale w Stanach, bo tam widziałem te gigantyczne hotele z salami gier wielkości boiska piłkarskiego,  te terapie są bardzo kosztowne, więc tych spłukanych to raczej nie stać, a myślę, że tylko niektóre, najdroższe ubezpieczenia je pokrywają. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...