Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@KOBIETA no tak, pracuję zdalnie i w międzyczasie sobie robię, nikt nie widzi, nie jestem obłożona pracą:) nie pracuje w korpo, mam małe spółeczki. planuję, codziennie robię zakupy albo w Lidlu albo w Biedronce, myję od razu, wkładam do lodówki elegancko, a później tylko szybko przygotowuję:) w zeszłym miesiącu wydałam w Lidlu około tys. zł i miałam full jedzenia:) duża oszczędność jest tam na aplikacji. 

Opublikowano

@KOBIETA pracuję na symfonii, teraz jak wchodzi ksef, to będzie tylko export, import do programu:) AI będzie wszystko mi robiło, od paru dni mam szkolenia z księgi, jakieś tam znajduję w necie darmowe, fajne, nic nie będę robić za chwilę, AI za mnie zrobi:) czasem tak śpiewam, w domu, to ćwiczę, to odbieram przesyłki, bo jakieś zrobię sobie fajne zakupy:) ja prowadzę przyjemne życie:)

Opublikowano

@Charismafilos 

zjedz Snickersa i popij wodą

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

przetrwasz do 19, w pracy

och życie jest okrutne Ty to masz dobrze Violetta ! Rzucam wszystkie moje prace ! I przeprowadzam się do Ciebie! może Twoja koleżanka podwoi stawkę? na mnie i na Ciebie

Opublikowano

@Charismafilos ja to mogę tylko pomarzyć o snickersie, bo nie jadam cukru:)

@KOBIETA ja mam fajną pracę:) trochę jestem uziemiona w tym domu, bo wychodzę po pracy. Kiedyś chodziłam do kawiarni z laptopem, ale w domu lepsze życie:) mieszkam w mieście na wsi. Moja koleżanka jest bardzo bogata, ona mi daje dużo kasy ogólnie, także jest zabawnie:) też jej doradzam, tak za darmo mi nie daje, to sprytna bestia. 

Opublikowano

@violetta

dla satysfakcji:) i wiedzy :) 

to prawda :) liczy się osobowość i …bycie w odpowiednim miejscu i czasie:) 

nie narzekam:) ale wiesz…nikt mi nic nie dał, na wszystko zapracowałam, sobą :) 

I dobrze mi z tym! :)