Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nata_Kruk

Nata_Kruk

@Waldemar_Talar_Talar... Waldku, może.. kkieeedyś.. wybierzemy się wspólnie na wędrówkę, by posłuchać.. krzyku wróbli..:)

@Migrena... tak, 'zalegalizowałam' sobie samej moją.. tycią.. niezależność... :) a słowo znane

moim bliskim i bardzo je lubię... :)  Tu niepotrzebna zgoda świata i.. hymny.. :)  

Tak, chyba mi już.. wiosennie. Dzięki za wejście.

@Berenika97... obserwuję, co wokół, a 'Ona..' jest dla mnie bardzo ważna, bo tutaj się urodziłam, więc czaaasem gdzieś 'ją' wplatam i żal, że ciągle jest podległa komuś, zależna od kogoś i licho wie, co jeszcze... w tym wszystkim inni ludzie, którzy pomyślą podobnie oraz.. sprzedajni polEtycy, zatem.. chodzi też o tę wielką wolność, która jest brukana, rwana, itp... ale i ludziki jakby uśpieni -  celowo.!!!
U mnie w domu, raczej nikt nigdy nie.. musiał zamarudzić.. chyba, że na.. bąka..: )

zrozumienie było jak potrzeba.

Mądre pouczenia zawsze 'w cenie', korzystałam nie raz, nie dwa...

W dniu 3.03.2026 o 15:58, Berenika97 napisał(a):

wolność nie musi być wielka, żeby była bezcenna

... pięknie określone, w istocie tak jest... mała wolność, ale nasza - moja - Twoja -...

Dziękuję Ci za.. bezcenny komentarz.!!!

Pozdrawiam Was serdecznie.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

@Waldemar_Talar_Talar... Waldku, może.. kkieeedyś.. wybierzemy się wspólnie na wędrówkę, by posłuchać.. krzyku wróbli..:)

@Migrena... tak, 'zalegalizowałam' sobie samej moją.. tycią.. niezależność... :) a słowo znane moim bliskim i 
bardzo je lubię... :)  Tu niepotrzebna zgoda świata i.. hymny.. :)  Tak, chyba mi już.. wiosennie. Dzięki za wejście

@Berenika97... obserwuję, co wokół, a 'Ona..' jest dla mnie bardzo wązna, bo tutaj się urodziłam, więc czaaasem gdzieś 'ją' wplatam i żal, że ciągle jest podległa komuś, zależna od kogoś, licho wie, co jeszcze... w tym wszystkim ja i  inni ludzie, którzy pomyślą podobnie oraz.. sprzedajni polEtycy... zatem.. chodzi też o tę wileką wolność, która jest brukana, rwana, itp... ale i ludziki jakby uśpieni... celowo.!!!
U mnie w domu, raczej nikt nigdy nie.. musiał zamarudzić.. chyba, że na.. bąka..: ) zrozumienie było jak trzeba.

Mądre pouczenia zawsze 'w cenie', korzystałam nie raz, nie dwa...

W dniu 3.03.2026 o 15:58, Berenika97 napisał(a):

wolność nie musi być wielka, żeby była bezcenna

... pięknie określone, w istocie tak jest... mała wolność, ale nasza - moja - Twoja -...

Dziękuję Ci za.. bezcenny komentarz.!!!

• Dodaj nową pozycję...