Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Amber   dziękuję:) nie wiem czy zmysłowy :)  @Marek.zak1   :) tak…lekka fizyka nocy ;) pozdrawiam:) dziękuję.  @Waldemar_Talar_Talar   :) dziękuję, pozdrawiam:) mnie się nie podoba:) ale ja tak już mam…
    • @KOBIETA @Waldemar_Talar_Talar @Berenika97 @Rafael Marius  Wychowanie dzieci na peryferiach traumy wojennej jest wyzwaniem dla rodziców, dzieci potrzebują pozytywnej stymulacji, bez której są skazane na nie zawsze bezpieczne pomysły. W rezultacie również, należy im się kredyt zaufania za fantazję:) Dziękuję wszystkim za komentarze i czytanie. Pozdrawiam serdecznie.
    • @hollow man już mi się nie chce walczyć z każdym tekstem o erekcjato:)  można by zostawić tylko "parkingowego", no ale żadne to odwrócenie tekstu, równie dobrze mogłoby być w publicznym WC ;)  a ta dłuższa końcówka oddaje (mz) niewspółmierność zachowania peelka w odniesieniu do problemu i o to mi głównie chodziło :) 
    • @Berenika97 wow, cudowny... Sam już pierwszy wers działa potężnie na wyobraźnię... Masz z sobie coś w Szymborskiej, Bereniko, choć twoja poezja jest bardziej delikatna, niż ironiczna...
    • Witam - uśmiecham się i to mocno  - gratuluje weny -                                                                                                   Pzdr.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...