Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Patixson Opublikowano 11 godzin temu Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu Historia zapisana w dawnym czasie, W kartach wspomnień - głęboka, prawdziwa. Były chwile jak sen najjaśniejszy, I te co nocą strachem się odzywały. Przyszło nowe - z hukiem wielkim, Nieznane, kruche, drżące w dłoniach losu. Wielu szeptało: "nie idź tą drogą", Nie widząc sensu w tym wyborze. Ja - szczęśliwa, a jednak zraniona, Cicho łaską Boga obdarzona. Spojrzeniem w niego jedynego, Wpadłam nagle w ramiona jego. Myślę o nim - ciszą i modlitwą, Gdy widzę twarz, serce bije jaśniej. Usta śmieją się światłem wdzięczności, Oczy lśnią... a ja spokojna Dziękuję. 8
tie-break Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu Historie nawróceń są piękne. Bo człowiek, który urodził się i wychował w jakiejś wierze, być może przez całe życie szuka Boga, żeby to, co zostało w nim zakorzenione z nawyku, z tradycji, stało się naprawdę żywe. Nawróceni nie muszą szukać, bo wiedzą, czują, że znaleźli. Nie muszą dojrzewać do wdzięczności, ufności, pokory, tylko je przyjmują jak jedną z wielu łask, którą otrzymali realnie, a nie w formie obietnic czy wbijania (do dzieciństwa) do głowy.
Charismafilos Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu @Patixson piękny opis relacji! cudne!
Rekomendowane odpowiedzi