violetta Opublikowano 28 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada @Rafael Marius robię to, na co przyjdzie mi ochota:) 1
Amber Opublikowano 28 Listopada Zgłoś Opublikowano 28 Listopada (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zmysłowy kontrast. Edytowane 28 Listopada przez Amber (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 28 Listopada Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada @Amber taki lubię najbardziej:) 1
Rafael Marius Opublikowano 30 Listopada Zgłoś Opublikowano 30 Listopada Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A pewnie trzeba się cieszyć życiem. 1
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu @violetta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 17 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu @Leo Krzyszczyk-Podlaś moje marzenie, zazdroszczę:) 1
violetta Opublikowano 16 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu @Leo Krzyszczyk-Podlaś podrzuć więcej zdjęć dla oka:)
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Opublikowano 14 godzin temu @violetta a proszę bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 13 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu @Leo Krzyszczyk-Podlaś gdzie się jest? Piękne obrazy:) 1
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) @violetta tam gdzie błękit zamienia się w szum i niesie śpiew elfów hen, wysoko! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (się niestety nie jest, choć ochota. to są wspomnienia) Edytowane 13 godzin temu przez Leo Krzyszczyk-Podlaś (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 12 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu @Leo Krzyszczyk-Podlaś to masz miłe wspomnienia:) elfy tam są i fale mocne:) 1
violetta Opublikowano 11 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu @Leo Krzyszczyk-Podlaś gdy byłam na Gran Canarii miałam czarna plażę, pięknie położoną, w większości była żółta na całej wyspie, ale najchętniej korzystam z tej czarnej:) mam wspomnienia w tym wierszu:) 1
Leo Krzyszczyk-Podlaś Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu @violetta na kanarach żółty piach jest z sahary. naturalne plaże są czarne, to zmielona lawa przez ocean. ja też tą czarną wolę! 1
violetta Opublikowano 11 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu @Leo Krzyszczyk-Podlaś na południu i północy jest naturalny, bo tam są wydmy Maspalomas, tam jest piaseczek biały jak mąka, naturalny, ponoć też podczas burz pisakowych też przywiewa naturalnie na wyspę i się osadza. Obok Meloneras są plaże dla normalnych naturystów i dla gejow naturystów obok, korzystałam tam, ale w ubraniu, miałam jeszcze turban, bo by mnie spaliło. Polecam miejsce, bardzo ciekawe. Plaża anfi del mar jest sztuczna obok Mogan, piękne miasteczko, urokliwe ma plażę z Karaibów. Polecam Gran Canarię, owoce słodkie, papaja na każdym kroku, różnej wielkości, to mnie zaskoczyło, a ona tam rośnie sobie. Jest przepyszna, soczysta. 1
Rekomendowane odpowiedzi