Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Konrad Koper

Konrad Koper

Wymienię trzech bohaterów : komisarza, łotrzyka, biznesmena.

Łotr wybijał zęby, przeklinał, kradł trochę… Biznesmen posiadał firmę i szkodził niejednemu, ale posiadał gest. A komisarz pilnował porządku…

Poinformowałem owego policjanta, o nieprawościach ekonomicznych. Komisarz nie chciał słuchać.

Po latach łotr i biznesmen zmienili się. Biznesmen groził wrogom. A łotr dostał dobrą pracę. Pozornie poprawił się, ale posiadał broń palną i współpracował z biznesmenem.

Poinformowałem komisarza o wyczynach antybohaterów. Policjant niczego nie słyszał…

Konrad Koper

Konrad Koper

Łotr wybijał zęby, przeklinał, kradł trochę… Biznesmen posiadał firmę i szkodził niejednemu, ale posiadał gest. A komisarz pilnował porządku…

Poinformowałem owego policjanta, o nieprawościach ekonomicznych.      Komisarz nie chciał słuchać.

Po latach łotr i biznesmen zmienili się. Biznesmen groził wrogom. A łotr dostał dobrą pracę. Pozornie poprawił się, ale posiadał broń palną i współpracował          z biznesmenem.

Poinformowałem komisarza o wyczynach antybohaterów. Policjant niczego nie słyszał…

Konrad Koper

Konrad Koper

Poinformowałem owego policjanta, o nieprawościach ekonomicznych.      Komisarz nie chciał słuchać.

Po latach łotr i biznesmen zmienili się. Biznesmen groził wrogom. A łotr dostał dobrą pracę. Pozornie poprawił się, ale posiadał broń palną i współpracował          z biznesmenem.

Poinformowałem komisarza o wyczynach antybohaterów.                             Policjant niczego nie słyszał…

• Dodaj nową pozycję...