Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nata_Kruk

Nata_Kruk

13 godzin temu, Migrena napisał(a):

(...) w świecie zdominowanym przez chciwość, fałsz i pozory....

trudno jest znaleźć miejsce dla zwykłych, a może niezwykłych ludzi.

Świat zgłupiał, tj. jego część... ale dobro i tak zwycięży.. nie ma bata.. ;) jakim kosztem.? to jest pytanie bez odpowiedzi.

4 godziny temu, huzarc napisał(a):

skondensowany wiersz(...) gęsty od znaczeń. (...) mówi się o świecie (...)  z pozycji bolesnego dystansu...

Dużo w nim prawdy o świecie i układów w jakich jest on zakleszczony.

Cóż mi dodać... @huzarc... te układy są chore, po prostu, ale to także wynik bierności milionów ludzi. Może się mylę... nie jestem ekspertem od tych spraw.

@andrew... Kasjopeja, to jeden z moich ulubionych gwiazdozbiorów, bardzo charakterystyczny na niebie i wolę delektować się na łonie natury, gdy mogę, a nie w urządzeniu trzymanym w dłoni. Serio.... :)

Nata_Kruk

Nata_Kruk

13 godzin temu, Migrena napisał(a):

(...) w świecie zdominowanym przez chciwość, fałsz i pozory....

trudno jest znaleźć miejsce dla zwykłych, a może niezwykłych ludzi.

Świat zgłupiał, tj. jego część... ale dobro i tak zwycięży.. nie ma bata.. ;) jakim kosztem.? to jest pytanie bez odpowiedzi.

4 godziny temu, huzarc napisał(a):

skondensowany wiersz(...) gęsty od znaczeń. (...) mówi się o świecie (...)  z pozycji bolesnego dystansu...

Dużo w nim prawdy o świecie i układów w jakich jest on zakleszczony.

Cóż mi dodać... @huzarc... te układy są chore, po prostu, ale to także wynik bierności milionów ludzi.

Może się mylę... nie jestem ekspertem od tych spraw.

@andrew... Kasjopeja, to jeden z moich ulubionych gwiazdozbiorów, bardzo charakterystyczny na niebie i wolę...

delektować się na łonie natury, gdy mogę, a nie w urządzeniu trzymanym w dłoni. Serio.... :)

• Dodaj nową pozycję...