Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

@violetta

Kiedyś rozmawialiśmy na temat wyspy jako o metaforze i każdy by chciał mieć taką wyspę i wyżej wymieniony film o takiej wyspie opowiada - jest oparty na faktach, otóż to: włoski inżynier wybudował sobie wyspę na wodach międzynarodowych, niestety: został pokonany przez Republikę Włoch, Radę Europy i Organizację Narodów Zjednoczonych, dlatego też: moją wyspą jest moje mieszkanie socjalne - wolność.

Łukasz Jasiński 

@violetta

Kiedyś rozmawialiśmy na temat wyspy jako metaforze i każdy by chciał mieć taką wyspę i wyżej wymieniony film o takiej wyspie mówi - jest oparty na faktach, otóż to: włoski inżynier wybudował sobie wyspę na wodach międzynarodowych - został pokonany przez Republikę Włoch, Radę Europy i Organizację Narodów Zjednoczonych, dlatego też: moją wyspą jest moje mieszkanie socjalne - wolność.

Łukasz Jasiński 

@violetta

Kiedyś rozmawialiśmy na temat o wyspie jako metaforze i każdy by chciał mieć taką wyspę i wyżej wymieniony film o takiej wyspie mówi - jest oparty na faktach, otóż to: włoski inżynier wybudował sobie wyspę na wodach międzynarodowych - został pokonany przez Republikę Włoch, Radę Europy i Organizację Narodów Zjednoczonych.

Łukasz Jasiński 

@violetta

Kiedyś rozmawialiśmy na temat o wyspie jako metaforze i każdy by chciał mieć taką wyspę i wyżej wymieniony film o takiej wyspie mówi - jest oparty na faktach, otóż to: włoski inżynier wybudował sobie wyspę na wodach międzynarodowych - został pokonany przez Republikę Włoch, Radę Europy i Organizację Narodów Zjednoczonych.

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...