Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @.KOBIETA. Żeby do czegoś dojść, przydają się schody - w dół i do góry

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

To całe przedsięwzięcie wymagało ode mnie przełamania bariery psychicznej bo łatwiej wybudować nowy dom. Zburzyłem 24 m2 dodaję 160, zostanie 140 To ważne miejsce, jedno z tych, które odegrają ważną rolę w planach osobistych. Pod koniec przyszłego roku będzie ożywione i wypełnione radością, spełnieniem, twórczością, przyjaciółmi DUCHA.
    • @LessLove myślę, że nie pozbawi, ludzie będą wymyślać nowe narzędzia, aplikacje, tworząc nowe biznesy:) ja mam już zrobią aplikację, tylko czeka na otwarcie biznesu;) nawet przy tworzeniu z AI ile tego powstało, darmowe, płatne:) i to w krótkim czasie:) jest to przyszłość:)
    • @Somnia z tego wiersza przemawiał do mnie taki smutek, że odczułem go aż na opuszkach palców
    • Czytając kolejny raz....czekam na formy wybicie;) Nie zmieniaj nic!
    • @violetta Wiem, że AI śmiga w księgowości, w projektowaniu graficznym, architektonicznym... To narzędzie pozbawi pracy miliony ludzi w ciągu 5-10 lat i uczyni ludzi niewolnikami, kontrolowanymi we wszystkim przez... grupę cwaniaczków, nowych kolonizatorów Ziemi.   Trzeba traktować AI, jak kochankę która puszcza się z każdym, ale można z nią mieć piękne dzieci.   @.KOBIETA. Tylko nie fatalizm, proszę. Nie bądź niecierpliwa, ani narwana, Siostro. Będziesz spełniona i szczęśliwa...

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...