Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

@Roma nie zrozum mnie źle nie oznacza to że dalej się posypało po prostu dwa pierwsze wersy są poetyckie AM i mają wielowymiarowy odbiór. Natomiast pozostałe wersy wiodą od ekspresji zewnętrznej po żywe pulsujące wnętrze zupełny real i to też może się podobać ale duchowość i ekspresja jest z innej planety.

dobrze dodam to choć nie chcę innych oceniać, ale zaznaczam to jest tylko moje odczucie (od serca do serca) w nawiasach przestaje być poetyckie i 2x włóknach bez podwójnego znaczenia mnie razi.

@Roma nie zrozum mnie źle nie oznacza to że dalej się posypało po prostu dwa pierwsze wersy są poetyckie AM i mają wielowymiarowy odbiór. Natomiast pozostałe wersy wiodą od ekspresji zewnętrznej po żywe pulsujące wnętrze zupełny real i to też może się podobać ale duchowość i ekspresja jest z innej planety.

@Roma nie zrozum mnie źle nie oznacza to że dalej się posypało po prostu dwa pierwsze wersy są poetyckie AM natomiast pozostałe wersy wiodą od ekspresji zewnętrznej po żywe pulsujące wnętrze zupełny real i to też może się podobać ale duchowość i ekspresja jest z innej planety.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• oj skarabeusz jest pretekstem by zaraz zacząć coś zdejmować milczysz a wzrok twój mówi jeszcze może zauroczymy się od nowa     
    • @Bożena De-Tre pewnie, że się podzielę bo to dla mnie będzie szokujące doświadczenie :)  
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Wiem, dziękuję, pozdrawiam!
    • @andrew wiesz Andrzej tak zawęża. Lubię Jimmiego- ten gatunek muzyki. Dzięki
    • I chociaż jest jasne, że zbrojne zrywy przeciw okupantom - jako symbole bezkompromisowej walki o wolność winne szczególnie przemawiać do młodego pokolenia patriotów - wśród wielu jego przedstawicieli wiara w ich sensowność przeżywa dziś wyraźny kryzys.   Źródło: Tygodnik Solidarność    Nie, młode pokolenie nie przeżywa żadnego kryzysu, tylko: posiada świadomość narodową - po prostu myśli samodzielnie i zostało wyszkolone do wojny obronnej, a walczyć w obcym interesie powinni ci, którzy nawołują do jakiejś wojny za waszą i naszą wolność - politycy, biznesmeni, kler i przy okazji niech wezmą ze sobą elementy patologiczne - od dołu do góry - własnych wychowanków, natomiast: wara wam od elity narodowej z Tajnego Ruchu Oporu!   Łukasz Wiesław Jan Jasiński 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...