@Roma Autorko, wbrew przekłamanym, imputującym mi złe intencje, komentarzom pewnych osób - zamieszczam uściślenie:
moja ostatnia uwaga, dotyczyła własnego, złego doświadczenia z pewnym pseudomentorem, człowiekiem najniższych instynktów, który próbował mnie całkowicie mentalnie zniszczyć ( pod pozorem „ doradztwa” w kwestii pisania poezji ).
O takich właśnie ciemnotriadowcach ( nazwa od Triady: makiawelista, narcyz, psychopata) - jest mowa w zamieszczonym przeze mnie filmiku.
Po raz kolejny i ( mam nadzieję ostatni! ) - podkreślam, że czytając Twój tekst, potraktowałam go jako przestrogę przed mentalnym „ otwarciem” się adeptek ( zwanych dla zmyłki: uczennicami), przed przypadkowymi osobami, może podającymi się za doświadczonych poetów.
Banalna ( pozornie) wymiana doświadczeń, o ile jest prowadzona z patologiczną strategią, której w porę nie odczytasz - może skutkować tragicznie, bowiem żadna sztuka nie usprawiedliwia ingerencji w psychikę drugiego człowieka.
Takie działania podejmują psychopaci.
… i jeszcze kopia listu do Admina:
po wielu agresywnych, publicznych atakach ( wraz z inwektywami ) - na moją osobę, przez usera o nicku Migrena uprzejmie proszę Administrację o upomnienie tego człowieka, również publiczne.
Unikam z nim kontaktu, nie komentuję i nie czytam jego tekstów.
Osobnik ten bezceremonialnie wtrąca się do moich komentarzy pod cudzymi wierszami, manipuluje moimi wypowiedziami nadinterpretowując zgodnie ze swoją rozhisteryzowaną naturą (być może jest zaburzony a trudno to wykluczyć, gdyż w wypowiedziach ma mocne wahania nastrojów i jest strzępem nerwów ).
Proszę Administratora o reakcję, ufając, że ten portal może być jeszcze przestrzenią do swobodnej wypowiedzi, a nie ringiem bokserskim dla świrów, zafiksowanych na nękanie konkretnych użytkowników - tutaj - mnie.
Z uszanowaniem,
Dagna