Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

A jaki ma być czterdziestoletni mężczyzna, który już blisko dwa lata nie uprawiał seksu z dziewczyną nie z własnej winy? I powiedziałem już: jestem Ciałem i Umysłem i Duszą - CUD-em (trzy pierwsze litery), a to oznacza w uproszczeniu - fizycznie jestem dobrze zbudowany, myślę przeważnie logicznie i nie jestem pozbawiony empatii - to jest obraz psychopaty? Tak, większość kobiet wybiera mężczyzn - psychopatów, aby potem jęczeć o prześladowaniu, męczeństwie i temu podobnych głupotach i to jest mój problem?

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

A jaki ma być czterdziestoletni mężczyzna, który już blisko dwa lata nie uprawiał seksu z dziewczyną nie z własnej winy? I powiedziałem już: jestem Ciałem i Umysłem i Duszą - CUD-em (trzy pierwsze litery), a to oznacza w uproszczeniu - fizycznie jestem dobrze zbudowany, myślę przeważnie logicznie i nie jestem pozbawiony empatii - to jest obraz psychopaty? Tak, większość: kobiet wybiera mężczyzn - psychopatów, aby potem jęczeć o prześladowaniu, męczeństwie i temu podobnych głupotach i to jest mój problem?

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...