Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

@Annna2 A wiesz jak Ona się cieszy z Twojego wiersza wymódl go na głos w jej ulubionym miejscu będzie szczęśliwa bo na pewno nadal Ciebie bardzo kocha.

Ja do swojej tak mówię ona co bym nie zrobił zawsze się cieszyła i była ze mnie dumna. Nierzadko się denerwowałem że już mam swoje lata i nie potrzebuję tak wylewnego okazywania uczuć a ona na to przecież zawsze będziesz moim dzieckiem i wtedy mnie rozbroiła.

moja mama umarła w wieku 90 lat

@Annna2 A wiesz jak Ona się cieszy z Twojego wiersza wymódl go na głos w jej ulubionym miejscu będzie szczęśliwa bo na pewno nadal Ciebie bardzo kocha.

Ja do swojej tak mówię ona co bym nie zrobił zawsze się cieszyła i była ze mnie dumna. Nierzadko się denerwowałem że już mam swoje lata i nie potrzebuję tak wylewnego okazywania uczuć a ona na to przecież zawsze będziesz moim synkiem i wtedy mnie rozbroiła.

moja mama umarła w wieku 90 lat

Ja do swojej tak mówię ona co bym nie zrobił zawsze się cieszyła i była ze mnie dumna. Nierzadko się denerwowałem że już mam swoje lata i nie potrzebuję tak wylewnego okazywania uczuć a ona na to przecież zawsze będziesz moim synkiem i wtedy mnie rozbroiła.

• Dodaj nową pozycję...