Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

@Annna2

Oficjalnie zablokowano mi konto za tak zwany spam, nieoficjalnie: za mówienie niewygodnej prawdy podczas agresywnej propagandy proukraińskiej i antyrosyjskiej - to nic innego jak amerykańska dezinformacja, a ze pani napisała wiersz już po fakcie? Taka sama sytuacja była w sprawie Zbrodni Katyńskiej - blisko przez pięćdziesiąt lat nie można o tym było mówić, natomiast: niech pani policzy - przez ile lat nie można było mówić o Rzezi Wołyńskiej? I dla jasności: 

- Zbrodnia Katyńska - to zbrodnia wojenna,

- Rzeź Wołyńska - to zbrodnia ludobójstwa,

o sprawiedliwą ekshumację we Wschodniej Małopolsce, Wołyniu i Północnym Podolu należy walczyć w Organizacji Narodów Zjednoczonych i Międzynarodowym Trybunale Sprawiedliwości w Hadze, otóż to: zrobiłem swoje i mam czyste sumienie - dotarłem do blisko dwa tysiące czytelników.

Łukasz Jasiński 

@Annna2

Oficjalnie zablokowano mi konto za tak zwany spam, nieoficjalnie: za mówienie niewygodnej prawdy podczas agresywnej propagandy proukraińskiej i antyrosyjskiej - to nic innego jak amerykańska dezinformacja, a ze pani napisała wiersz już po fakcie? Taka sama sytuacja była w sprawie Zbrodni Katyńskiej - blisko przez pięćdziesiąt lat nie można o tym było mówić, natomiast: niech pani policzy - przez ile lat nie można było mówić o Rzezi Wołyńskiej? I dla jasności: 

- Zbrodnia Katyńska - to zbrodnia wojenna,

- Rzeź Wołyńska - to zbrodnia ludobójstwa,

o sprawiedliwą ekshumację na Wschodniej Małopolsce, Wołyniu i Północnym Podolu należy walczyć w Organizacji Narodów Zjednoczonych i Międzynarodowym Trybunale Sprawiedliwości w Hadze, otóż to: zrobiłem swoje i mam czyste sumienie - dotarłem do blisko dwa tysiące czytelników.

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...