Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Dagna

Dagna

@Alicja_Wysocka ( …dlatego nie wchodzę tutaj pod teksty pewnej lekarki K. W. z Otwocka ( na innych portalach posługującej się nickiem antydesperant i Konfacela Borba 🥴) która mnie obraziła czyniąc pod swoim tekstem obraźliwe aluzje do wyglądu ( skąd czerpie  „ wiedzę”?) i która później tanio 🥴  grała rolę ofiary, na zasadzie „ złodziej krzyczy : łapać złodzieja”, nie warto się zniżać do cudzego niskiego poziomu kultury,…), pozdr.

Dagna

Dagna

@Alicja_Wysocka ( …dlatego nie wchodzę tutaj pod teksty pewnej lekarki Katarzyny W. z Otwocka ( na innych portalach posługującej się nickiem antydesperant i Konfacela Borba 🥴) która mnie obraziła czyniąc niestosowne aluzje do wyglądu ( skąd czerpie „ wiedzę”?) i która później tanio 🥴  grała rolę ofiary, na zasadzie „ złodziej krzyczy : łapać złodzieja”, nie warto się zniżać do cudzego niskiego poziomu kultury,…), pozdr.

Dagna

Dagna

@Alicja_Wysocka ( …dlatego nie wchodzę tutaj pod teksty pewnej lekarki Katarzyny W. z Otwocka ( na innych portalach posługującej się nickiem antydesperant i Konfacela Borba 🥴) która mnie obraziła czyniąc niestosowne aluzje do wyglądu ( skąd czerpie „ wiedzę”?) i która później tanio🥴  grała rolę ofiary, na zasadzie „ złodziej krzyczy : łapać złodzieja”, nie warto się zniżać do cudzego niskiego poziomu kultury,…), pozdr.

Dagna

Dagna

@Alicja_Wysocka ( …dlatego nie wchodzę tutaj pod teksty pewnej lekarki Katarzyny W. z Otwocka ( na innych portalach posługująca się nickiem antydesperant i Konfacela Borba 🥴) która mnie obraziła czyniąc niestosowne aluzje do wyglądu ( skąd czerpie „ wiedzę”?) i która później tanio🥴  grała rolę ofiary, na zasadzie „ złodziej krzyczy : łapać złodzieja”, nie warto się zniżać do cudzego niskiego poziomu kultury,…), pozdr.

Dagna

Dagna

@Alicja_Wysocka ( …dlatego nie wchodzę tutaj pod teksty pewnej lekarki Katarzyny W. z Otwocka, która mnie obraziła czyniąc niestosowne aluzje do wyglądu ( skąd czerpie „ wiedzę”?) i która później tandetnie  grała rolę ofiary, na zasadzie „ złodziej krzyczy : łapać złodzieja”, nie warto się zniżać do cudzego niskiego poziomu kultury,…), pozdr.

Dagna

Dagna

@Alicja_Wysocka ( …dlatego nie wchodzę tutaj pod teksty pewnej lekarki W. z Otwocka, która mnie obraziła czyniąc niestosowne aluzje do wyglądu ( skąd czerpie „ wiedzę”?) i która później siłowo grała rolę ofiary, na zasadzie „ złodziej krzyczy : łapać złodzieja”, nie warto się zniżać do cudzego niskiego poziomu kultury,…), pozdr.

• Dodaj nową pozycję...