Groschek Opublikowano 8 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2025 (edytowane) na spacerach dwoje jednym o krągłości marząc wdzięku czułe słowa w kij przybiegły pod zasłoną chwilki miękko; w karuzeli kręćków choć aż do układań statku w kuchni jak czy chce spytała odparł iż w niedzielę się rozmówią minął tydzień, gdy rok temu przechadzali się pod rączką nie zapomniał (ona też nie..) cicho sprytnie nie migocząc podczas podań bez zamiaru okrzykując nieba przestrzeń postanowił w za'pomnianym jej nie dłubać tudzież wiercić kiedyś wzeszła jakby prędzej z jesionowych, lekkich butów o'znajmiła że stąd mniej chce w kółkach skracać absolutnie Edytowane 8 Czerwca 2025 przez Groschek (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 8 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2025 U ciebie wszystko pod linijkę, niesamowite:)
Groschek Opublikowano 11 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2025 @violetta tutaj czasami przesuwa mi program - jak spojrzysz na inny portal to (poza 2 wierszami, chyba) wszystko jest jak domki, albo zamki - to taki mój świr.. ps. dziękuję za wytrwałość; wczoraj tam wstawiłem ostatni wiersz z możliwością komentowania - zastanawiam się, czy tu się zacząć angażować; poczekam kilka dni, pomyślę, czy umiem bez tego żyć i dam Ci znać - pozdr. serdecznie.. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Dagna Opublikowano 11 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2025 … tekst nieszczególny, ale tytuł - bomba.
Rekomendowane odpowiedzi