Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Natuskaa

Tak! Jestem osobą niesłyszącą i odczytuję mowę z ust! Proste i logiczne i jasne!? Po prostu pani nie ma doświadczenia z takimi ludźmi jak ja... Osoby, które przyszły na świat z wrodzoną niepełnosprawnością nie mają instynktu samozachowawczego i nie są zdolne do samodzielnej egzystencji! A kto mnie nauczył czytać mowę z ust? Nikt! To instynkt samozachowawczy! A zresztą, nie widzę już sensu dalej z panią rozmawiać - ręce opadają... Jednocześnie: dziękuję za rozmowę - tyle na ten temat...

I niech pani obejrzy film pod tytułem - "Sanktuarium" - w reżyserii Tona Richardsona - tam jest dosadny przykład ludzkiej ciemnoty, otóż to: głuchoniema dziewczyna nagle odzyskuje słuch i potrafi mówić i to dzięki matce boskiej, którą ujrzała na martwym pniu drzewa i wszyscy jej uwierzyli i chodzili za nią jak żywe trupy, otóż to: to nic wspólnego nie ma ze Świętą Matką Natury - ona kieruje Życiem - jak Słońcem, Wiatrem i Deszczem, nigdy: Śmiercią jak sekty monoteistyczne - judaizm, chrześcijaństwo i islam.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Natuskaa

Tak! Jestem osobą niesłyszącą i odczytuję mowę z ust! Proste i logiczne i jasne!? Po prostu pani nie ma doświadczenia z takimi ludźmi jak ja... Osoby, które przyszły na świat z wrodzoną niepełnosprawnością nie mają instynktu samozachowawczego i nie są zdolne do samodzielnej egzystencji! A kto mnie nauczył czytać mowę z ust? Nikt! To instynkt samozachowawczy! A zresztą, nie widzę już sensu dalej z panią rozmawiać - ręce opadają... Jednocześnie: dziękuję za rozmowę - tyle na ten temat...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Natuskaa

Tak! Jestem osobą niesłyszącą i odczytuję mowę z ust! Proste i logiczne i jasne!? Po prostu pani nie ma doświadczenia z takimi ludźmi jak ja... Osoby, które przyszły na świat z wrodzoną niepełnosprawnością nie mają instynktu samozachowawczego i nie są zdolne do samodzielnej egzystencji! A kto mnie nauczył czytać mowę z ust? Nikt! To instynkt samozachowawczy! A zresztą, nie widzę już sensu danej z panią rozmawiać - ręce opadają... Jednocześnie: dziękuję za rozmowę - tyle na ten temat...

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...