Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 15 909
niektórzy z nas płaczą
inni się uśmiechają
tak było jest i będzie
taki człowieczy los
tak moi drodzy to
czysta prawda
z którą musimy się
pogodzić zrozumieć ją
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Łukasz Jasiński · Opublikowano
I o to właśnie chodzi* Zbigniew Ziobro o Adamie Bodnarze: kiedyś urzędniczki w kajdankach zespolonych, a teraz matka na pogrzebie własnego dziecka - ta władza jest podniecona upokarzaniem polskich obywateli... Źródło:wPolityce24 *zrobiłem drobną edycję - treść bez zmian Pułkownik Łukasz Wiesław Jan Jasiński Herbu Topór -
Przez Leszczym · Opublikowano
Tu nie chodzi mi o foremki „rozsądku” czy „świadomości” a o wieloFormy Amorfizmu!! Gdy podejdziesz do mnie z gruntowną tezą chciałbym mieć dla ciebie dla mnie tak, głównie dla siebie jej zupełną antytezę Miło jest tu czasem zaprzeczyć otoczenia twierdzeniom Gdy poprosisz przekonaj chciałbym tylko zupełnie nie przekonać brakiem przekonań Gdy zechcesz mnie złapać chciałbym tylko przepłynąć ci przez palce najgłębiej To nie marzenie ja nie marzyciel to pragmatyka przetrwania mów mi realista !! Warszawa – Stegny, 26.06.2025r. -
Przez Leszczym · Opublikowano
@Konrad Koper Dzięki, życie i poezja to nie rewanż, ale z przyjemnością dziś zajrzałem do Ciebie też :)) -
Przez Roma · Opublikowano
@Annna2 @Annna2 @Annna2 zgadzam się w stu procentach, dzięki za wizytę i komentarz :)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne