Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Deonix_ 2 584
Tak, ależ Ty wnikliwie czytasz!
Właśnie takie uczucia mi towarzyszyły i to chciałam w wierszu zawrzeć.
Dziękuję.
Serdeczności
Deo
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Poet Ka · Opublikowano
@Gosława @Charismafilos przepraszam, zmienię treść, bo ten utwór mi się nie podoba, proszę, wybaczcie mi to -
Przez Gosława · Opublikowano
Znakomity jest ten wiersz Tylko trochę posmutniałam Proszę nie kasować wrócę do niego -
Jezus to w ogóle był fajny "gość" Wczoraj w kościele nawet o tym myślałam że o ile mnie zechcą tam na górze to miło będzie przybić z Nim pionęZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
O matko nic mi nie mów Dziś to ja o mały włos uszłam z życiem Muszę się na tira przesiąść Te dziady w ogóle nie mają litości dla nowych kierowców Nie wiem jak dojechałam do roboty Normalnie przegwizdane -
@wiedźma bardzo dziękuję łap na dobry dzieńZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@Poet Ka a wiesz że ja też to zauważyłam Lubię ten kolor @Leszczym co Ty Michaś nie gadaj głupot @Sylwester_Lasota tak wiem jeden taki Dawid Tolibowski mnie oswiecił że tak się właśnie nazywa to niedojrzałe ustrojstwo Dziękuję pięknie za czytanie @Arsis no i zrobiłeś mi dzień tą muzyką tylko moje serce skołatane bije mocniej jeszcze Dziękuję @Berenika97 Berenisiu jak zwykle na części pierwsze rozwaliłaś wiersz Wybebeszyłaś i odsłoniłaś każde ukryte znaczenie Jesteś w tym mistrzynią No uwielbiam Cię za to Buziaki
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne