Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Duch7millenium

Duch7millenium

@iwonaroma Słusznie, to tylko projekcja, bo są rzeczy które się dzieją, lub które działyby się. :) 

Uwierz mi, rozmowa z tobą to dla mnie zwykła igraszka intelektualno-emocjonalna z dużą dawką humoru, kiedy odbijasz piłeczkę, jak powyżej.

No ale ty raczej uwierzysz w czarodzieja z krainy Oz niż to, że tutaj mamy do czynienia z ekspresją własnych uczuć i myśli. Chyba, że tutaj jakąś rolę odgrywają kompleksy - wtedy właściwie powinnaś uwierzyć w psychologię.

Duch7millenium

Duch7millenium

@iwonaroma Słusznie, to tylko projekcja, bo są rzeczy które się dzieja, lub które działyby się. :) 

Uwierz mi, rozmowa z tobą to dla mnie zwykła igraszka intelektualno-emocjonalna z dużą dawką humoru, kiedy odbijasz piłeczkę, jak powyżej.

No ale ty raczej uwierzysz w czarodzieja z krainy Oz niż to, że tutaj mamy do czynienia z ekspresją własnych uczuć i myśli. Chyba, że tutaj jakąś rolę odgrywają kompleksy - wtedy właściwie powinnaś uwierzyć w psychologię.

• Dodaj nową pozycję...