Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Nata_Kruk

Nata_Kruk

23 godziny temu, Nata_Kruk napisał(a):

Link otworzyłam, ale.. wybacz... nie dotrwałam do końca.

... to wręcz niemożliwe.. wtedy otworzyłam link i miałam masę reklam.. a teraz.. ballada, bard czeski... i cudowne krajobrazy. @mariusz ziółkowski ... bardzo Ci za tę piosenkę dziękuję, kocham takie klimaty. Piszę i słucham... ale juz koniec, pewnie wrócę...

@Domysły Monika ... ja, ponuciłam tylko do wiersza, w domu... baaaardzo rzadko.

Czasy mojej bytności w chórze minęły. A dni tygodnia, no tak... życie bywa ciekawe... :)

@Domysły Monika ... sorry... zapomniałam,  dziękuję za piosenkę Rynkowskiego... :)

@iwonaroma ... to fajnie, że 'cykl'.. tygodnia.. fajny.

Jaki opór.. ;) czas zrobi, to co ma zrobić, ot co.

Dziękuję Wam za zostawione słowa. Pozdrawiam.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

... to wręcz niemożliwe.. wtedy otworzyłam link i miałam masę reklam.. a teraz.. ballada, bard czeski... i cudowne krajobrazy. @mariusz ziółkowski ... bardzo Ci za tę piosenkę dziękuję, kocham takie klimaty. Piszę i słucham... ale juz koniec, pewnie wrócę...

@Domysły Monika ... ja, ponuciłam tylko do wiersza, w domu... baaaardzo rzadko.

Czasy mojej bytności w chórze minęły. A dni tygodnia, no tak... życie bywa ciekawe... :)

@iwonaroma ... to fajnie, że 'cykl'.. tygodnia.. fajny.

Jaki opór.. ;) czas zrobi, to co ma zrobić, ot co.

Nata_Kruk

Nata_Kruk

... to wręcz niemożliwe.. wtedy otworzyłam link i miałam masę reklam.. a teraz.. ballada, bard czeski... i cudowne krajobrazy. @mariusz ziółkowski ... bardzo Ci za tę piosenkę dziękuję, kocham takie klimaty.

Pisze i słucham....

@Domysły Monika ... ja, ponuciłam tylko do wiersza, w domu... baaaardzo rzadko. Czasy mojej bytności w chórze

minęły. A dni tygodnia, no tak... życie bywa ciekawe... :)

@iwonaroma ... to fajnie, że 'cykl'.. tygodnia.. fajny. Jaki opór.. ;) czas zrobi, to co ma zrobić, ot co.

• Dodaj nową pozycję...