Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Bożena De-Tre   Nie zrozumiałem? A wie pani co? Jest taka pani malutka w porównaniu ze mną i jeszcze pa pani tupet i bezczelność wiersze pisać, nawet do pani nie dotarło? Mam bardzo dużo wódki, odpoczywam: mama instynkt mordercy, wiem o tym: niektóre osoby zgłaszaja pomoc, zacznij wreszcie, kurwa, myśleć! Powiedziałem raz: jestem po stronie Palestyny i jeśli tutaj w mojej Ojczyźnie. polscy żydzi - mają do tego prawo, proste i logiczne? Izraelu, Izraelu i Izraelu jak taki wielki jesteś, a prawda jest taka prawda - do zadeptania.   Łukasz Jasiński 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Księgarnie były ulobionymi miejscami, które odwiedzałem w poszukiwaniu ulubionych książek. Pamiętam, że niektóre książki niełatwo było kupić, często trzeba było je zamawiać, np: ja przepadałem za książkami o tematyce fantastycznej. Encyklopedie szybko znikały z półek księgarskich. Wypożyczalnie i biblioteki również oferowały swoje uslugi w tej dziedzinie. 
    • @Łukasz Jasiński Panie Łukaszu jednak pan nie zrozumiał.Daleko mi do oskarżania innych bo niby dlaczego miałabym to robić?Oceniać też nie chcę!Jednak nie wszyscy jesteśmy z tego samego „ rodu” ja zapewne wypadłam z gniazda i może dlatego nauczyłam się frywać?! Tego samego życzę Panu również bo widzę że skrzydła Pan ma.Nie psujmy sobie kolejnego poranka zatem „ żegnam”…serdecznie. @Łukasz Jasiński gdyby odpowiadała na pytania tak jak pan tego oczekuje byłoby słabo i bardzo agresywnie a po co?!Troszkę szkół skończyłam a reszta to życie…a te akurat bywa bardzo szczęśliwe..myślę-jestem: czego chcieć więcej? @Bożena De-Tre i jak pan zapewne widzi udaje mi się przeczytać czasami bez „ zrozumienia” a to już „ Sztuka walki”.
    • @Bożena De-Tre   Nie, nic pani mi rozumie, przed chwilą byłem łagodny, spokojny i miły, a pani co? Oskarża mnie pani o agresję? Postawą AGRESJI jest ZAZDROŚĆ i NIEUDACZNISTWO, dajmy sobie przekład: jeśli ustąpię i pani co zrobi? Zajmie mi pani moje miejsce, a mnie pani wyrzuci na na warszawską kostkę brukową, tak? To pani ma problem: jest pani agresywna, pusta wewnętrznie, prowokująca, zboczona i czego jeszcze pani chce? Niech pani wreszcie nauczy się wreszcie odpowiadać na pytania!!!    Łukasz Jasiński herbu Topór 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...