Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Bożena De-Tre

Niech pani sama przeczyta to: co pani napisała i pani ma tupet i bezczelność mnie pouczać o agresji? Niewiarygodne... Prosiłem panią o jakiś komentarz? Coś pani powiem: nie sięga pani mi nawet do paluszka u prawej stopy, acha, lubi pani lody?

Hrabia Łukasz Wiesław Jan Jasiński herbu Topór 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Bożena De-Tre

Niech pani sama przeczyta to: co pani napisała i pani ma tupet i bezczelność mnie pouczać o agresji? Niewiarygodne... Prosiłem panią o jakiś komentarz? Coś pani powiem: nie sięga pani mi nawet do paluszka u prawej stopy, acha, lubi pani lody?

Hrabia Łukasz Wiesław Jan Jasiński herbu Topór 

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Bożena De-Tre   Mało tego, a kiedy przypadkiem spotkałem dziewczynę ze szkoły na Zakroczymskiej i miała problemy - była gnębiona, wyszydzana i wykorzystywana przez własną matkę - jej matka to kawał katolickiej dziwki - kawał wieprza i mnie poderwała i wszystko mi powiedziała co jest grane i kochaliśmy się, całowaliśmy się i w końcu mi powiedziała, iż jest dziewicą, a miała dwadzieścia siedem lat, myślała pani, iż mnie nie bolało, tak miała zablokowane między nogami i byłem przerażony, przecież mogło jej coś nierównego do łba strzelić i oskarżyć mnie gwałt, a teraz co? Żyje, jest swobodna, dostępna do ludzi, miła i pełna życia - robi ci chce i w czym problem, proszę pani?   Hrabia Łukasz Wiesław Jan Jasiński herbu Topór 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziękuję:)
    • @Bożena De-Tre   A wie pani: kiedy się zmieniłem, przez dziewczynę, którą bardzo kochałem, a ona mnie zdradziła! I zamiast publicznie robić awanturę i ją ośmieszyć - skompromitować, przełknąłem to, a jednocześnie: stanąłem się bardzo niedostępny i zimny, ludzie, którzy patrzyli mi w oczy - od Nowego Miasta do Starego Miasta - byli przerażeni - miałem obłęd w oczach i szaleństwo, to jest właśnie, proszę pani, miłość wobec kobiet, a jak mężczyźni zostaną zdradzeni - nie ma już odwrotu, dlatego też: nie wolno wyciągać mrocznego serca - jeszcze gorzej będzie.   Łukasz Jasiński 
    • @Jacek_Suchowicz Albo sami wybieramy i pozwalamy. Wydawać by się mogło, że dochodzi do jakiegoś uszlachetnienia. Dziękuję za komentarz, pozdrowienia!

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Popłynąć

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

... Dziękuję, pozdrowienia!
    • @Bożena De-Tre   Albo to: na rogu Nowego Świata i Alei Jerozolimskich poderwałem dziewczynę, oczywiście, piękną - blondynkę, a jak wiadomo: Polki są przekorne, sam jestem Polakiem i ona zaczęła mnie gonić i wpadłem na Rafała Trzaskowskiego...   - Ojej, to było niechcący...   - Nie, nic się stało... Bawcie się i kochajcie się...   To jest właśnie, proszę pani, realny świat - życie, a reszta to propaganda - dlatego właśnie nie oglądam telewizji, a zresztą: nie mam telewizora - wyrzuciłem przez okno, oczywiście: następnego dnia posprzątałem i wyrzuciłem do kosza, proste i logiczne? To jest właśnie odpowiedzialność...   Hrabia Łukasz Wiesław Jan Jasiński herbu Topór 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...