Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Roma

A ten świr to Michał Jan Leszczyński (wydał trzy tomiki) i był kiedyś tutaj Kuba Wojewódzki pod nickiem Sowa i też go wypunktowałem i te wszystkie osoby może pani z łatwością znaleźć na Wikipedii.

Łukasz Jasiński 

@Roma

Niech pani rzuci okiem na - nieznajomą1907 - dział: Forum Dyskusyjne - ogólne i tytuł: "Tłumaczenie zbioru wierszy" - taki mniej więcej panuje tutaj poziom...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Roma

A ten świr to Michał Jan Leszczyński (wydał trzy tomiki) i był kiedyś tutaj Kuba Wojewódzki pod nickiem Sowa i też go wypunktowałem i te wszystkie osoby może pani z łatwością znaleźć na Wikipedii.

Łukasz Jasiński 

@Roma

Niech pani rzuci okiem na nieznajomą1907, dział: Forum dyskusyjne - ogólne - "Tłumaczenie zbioru wierszy" - taki mniej więcej panuje tutaj poziom 

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Roma

Łukasz Jasiński 

@Roma

Niech pani rzuci okiem na nieznajomą1907 - "Tłumaczenie zbioru wierszy" w dziale 

• Dodaj nową pozycję...