Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Meble

Rekomendowane odpowiedzi

@violetta i do jakich wniosków doszłaś.... Ja ostatnio uciekałam z krzykiem przed Bażanta obliczem .

@Jacek_Suchowicz

Niewiarygodne z jaką łatwością Ci to wierszowanie przychodzi ...
mieszkanie duszy pustostanem
zaprasza i odstrasza..
Księcia ?! nie -  jego reputacja zbyt wymagająca 
A ptaki chyba mnie lubią skoro kradną - litościwe 

@violetta

Jako pułkownik Tajnego Ruchu Oporu (kontrwywiad) mogę pani powiedzieć: jęki Onetu na temat zorganizowanej grupy przestępczej w Polsce ze strony Gruzinów to nic innego jak zasłona dymna - odwrócenie uwagi od sedna sprawy, dalej: jęki tak zwanych ekspertów na temat propozycji ze strony Białorusi w sprawie współpracy na granicy - to próba storpedowania normalnych stosunków, nie skojarzyli oni faktów, iż nie tak dawno na Białorusi był wysoki urzędnik państwowy z amerykańskiego Departamentu Stanu - przypadki nie istnieją, poza tym: jestem świadomym Polakiem i dbam o własne bezpieczeństwo - życie, jeśli ktoś nie potrafi zadbać o własną pupę - wolna wola i aby potem nie było: a nie mówiłem? I nie przychodźcie potem do mnie z własnymi problemami - wrodzona głupota jest nieuleczalna.

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Coraz lepiej pani pisze... Gdyby pani była zainteresowana, to: serdecznie zapraszam na mój profil - "Ballata" (przyjaźń), "Tajemnica" (erotyk) i "Bezdomność" (samotność) - Podmiot Liryczny jest bezpośredni, a wyżej wymienione teksty są na pierwszej stronie - nie musi pani szukać...

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)

@andreas No powiem ci "rozwaliłeś system" ...

Wszystko piszę w oparciu o ten kontekst..

( a że piszę "wspak" )

@Stary_Kredens pali je bezustannie... siwy dym . Pozdrawiam miłego dnia

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Łukasz Jasiński a poczytam...

Mówisz lepiej

@Alicja_Wysocka i grzeją kości po tej zimie .

Pozdrawiam miłego dnia  

To miło z pani strony... A tak przy okazji: jako temat poboczny - złożyłem dziś oświadczenie o liczbie osób zamieszkujących moje mieszkanie (lokal socjalny) na biurko Administracji DOM Konduktorska - wpisałem sam siebie jako osobę - najemnik - administracja mi wynajmuje mieszkanie, więc: ja - najmuję i pedałem dane kontaktowe: 730270781 (tylko: SMS-y) i na samym końcu dodałem:

Jestem osobą niesłyszącą i jako pracownik Archiwum Akt Nowych miałem szkolenie z Obrony Cywilnej, inne dane kontaktowe:

- [email protected] 

- [email protected] 

- poezja.org (Łukasz Jasiński)

i podpis - Łukasz Jasiński,

nomen omen: w administracji - dział informacji - jest pomarańczowe kółko z niebieskim trójkątem w środku - to znak Obrony Cywilnej, natomiast: pomarańczowe kółko z czarnym trójkątem w środku to Pojazdy Specjalne - można je zauważyć na wojskowych sprzętach, jasne: napisałem drukowanymi literami - mój charakter pisma trudno odczytać.

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)