Nie, kolędowanie nie jest typowo polskim zwyczajem, tylko: słowiańsko-pogańskim, a ze czarna mafia - kościół - przywłaszczyła sobie wyżej wymienione święto - to źle świadczy o ich intencjach - pasożytnictwie, zresztą: bogactwo nic a nic nie daje, dajmy mój przykład: nadal jestem wolnym człowiekiem i co? I co ich bogactwo im daje? Władzę? Nie, nic im nie daje...
Łukasz Jasiński
Jeśli chodzi o Państwo Polskie, to: właścicielem Państwa Polskiego jest Naród Polski i to Naród Polski decyduje o zasobach Skarbu Państwa jako Skarbu Narodu Polskiego, natomiast: czarna mafia - kościół - podlega Watykanowi - obcemu mocarstwu, de facto: mamy do czynienia z piątą kolumną - Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego powinna zlikwidować wrogą działalność na terenie Polski, proste i logiczne?
I to Prezydent Polski powinien wybierać Prymasa Polski jako przedstawiciela wszystkich sekt monoteistycznych - judaizmu, chrześcijaństwa i islamu, a jeśli chodzi o ich majątek - w razie braku spadkobierców - winien przejmować Skarb Państwa, kończąc: moją wizję Polski stworzyłem w eseju pod tytułem - "Polska Rzeczpospolita Narodowa" - tutaj można znaleźć...
Łukasz Jasiński