Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Mama mi te zdjęcia zrobiła na warszawskiej Woli - tam pracuje, oczywiście: poprosiłem mamę i sam wybrałem tło - nie mam zamiaru za darmo niczego reklamować, zresztą: zawsze byłem fotogeniczny, a jak wracałem - to jakaś młoda dziewczyna obdarzyła mnie uśmiechem - zrobiłem dla własnego bezpieczeństwa głęboki łuk - unik - uniknąłem ją, otóż to:

Artykuł

sto dziewięćdziesiąty siódmy - pierwszy punkt kodeksu karnego:

"Kto doprowadza inną osobę do obcowania płciowego przemocą, groźbą bezprawną, podstępem lub w inny sposób - mimo braku jej zgody - podlega karze pozbawienia wolności od dwóch do piętnastu lat."

Źródło: Internet 

Wyżej wymieniony artykuł został stworzony przez skrajnie lewicowe feministki pod opieką Komisji Europejskiej i jest całkowicie niezgodny z Konstytucją Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej - to nic innego jak atak na godność mężczyzn - ubezwłasnowolnienie ich Ciała i Umysłu i Duszy - CUD-u (trzy pierwsze litery) - jak najbardziej jest nadużywany, słowem: terror - psychiczny i jak pani widzi: efekt jest odwrotny od zamierzonego celu...

I wracając do zdjęcia - wzrost: metr siedemdziesiąt sześć, waga: siedemdziesiąt osiem kilogramów i wiek - w lipcu skończę czterdzieści i cztery - lata, jeśli chodzi o mój iloraz inteligencji - mam od sto dwadzieścia pięć do sto pięćdziesiąt osiem - badania zrobiłem z różnych źródeł na czas - jedno źródło to żadne źródło i to ich właśnie boli - chcą odwrócić kota ogonem, jeszcze bardziej mnie przekonały, aby wprowadzić uregulowaną prawnie aborcję, karę śmierci i eutanazję, także: zmienić system na Republikę Narodową lub Dyktaturę Wojskową - nie może być tak jak teraz - nie może większość jako głupota rządzić mniejszością - mądrością, de facto: inteligencją narodowowyzwoleńczą - izolowaną społecznie i spychaną na margines - społeczny, jakby inaczej - społecznie...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Mama mi te zdjęcia zrobiła na warszawskiej Woli - tam pracuje, oczywiście: poprosiłem mamę i sam wybrałem tło - nie mam zamiaru za darmo niczego reklamować, zresztą: zawsze byłem fotogeniczny, a jak wracałem - to jakaś młoda dziewczyna obdarzyła mnie uśmiechem - zrobiłem dla własnego bezpieczeństwa głęboki łuk - unik - uniknąłem ją, otóż to:

Artykuł

"Kto doprowadza inną osobę do obcowania płciowego przemocą, groźbą bezprawną, podstępem lub w inny sposób - mimo braku jej zgody - podlega karze pozbawienia wolności od dwóch do piętnastu lat."

Wyżej wymieniony artykuł został stworzony przez skrajnie lewicowe feministki pod opieką Komisji Europejskiej i jest całkowicie niezgodny z Konstytucją Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej - to nic innego jak atak na godność mężczyzn - ubezwłasnowolnienie ich Ciała i Umysłu i Duszy - CUD-u (trzy pierwsze litery) - jak najbardziej jest nadużywany, słowem: terror - psychiczny i jak pani widzi: efekt jest odwrotny od zamierzonego celu...

I wracając do zdjęcia - wzrost: metr siedemdziesiąt sześć, waga: siedemdziesiąt osiem kilogramów i wiek - w lipcu skończę czterdzieści i cztery - lata, jeśli chodzi o mój iloraz inteligencji - mam od sto dwadzieścia pięć do sto pięćdziesiąt osiem - badania zrobiłem z różnych źródeł na czas - jedno źródło to żadne źródło i to ich właśnie boli - chcą odwrócić kota ogonem, jeszcze bardziej mnie przekonały, aby wprowadzić uregulowaną prawnie aborcję, karę śmierci i eutanazję, także: zmienić system na Republikę Narodową lub Dyktaturę Wojskową - nie może być tak jak teraz - nie może większość jako głupota rządzić mniejszością - mądrością, de facto: izolowaną społecznie i spychaną na margines - społeczny.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Artykuł

Wyżej wymieniony artykuł został stworzony przez skrajnie lewicowe feministki pod opieką Komisji Europejskiej i jest całkowicie niezgodny z Konstytucją Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej - to nic innego jak atak na godność mężczyzn - ubezwłasnowolnienie ich Ciała i Umysłu i Duszy - CUD-u (trzy pierwsze litery) - jak najbardziej jest nadużywany, słowem: terror - psychiczny i jak pani widzi: efekt jest odwrotny od zamierzonego celu.

I wracając do zdjęcia - wzrost: metr siedemdziesiąt sześć, waga: siedemdziesiąt osiem kilogramów i wiek - w lipcu skończę czterdzieści i cztery - lata, jeśli chodzi o mój iloraz inteligencji - mam od sto dwadzieścia pięć do sto pięćdziesiąt osiem - badania zrobiłem z różnych źródeł na czas - jedno źródło to żadne źródło i to ich właśnie boli - chcą odwrócić kota ogonem, jeszcze bardziej mnie przekonały, aby wprowadzić uregulowaną prawnie aborcję, karę śmierci i eutanazję, także: zmienić system na Republikę Narodową lub Dyktaturę Wojskową - nie może być tak jak teraz - nie może większość jako głupota rządzić mniejszością - mądrością, de facto: izolowaną społecznie i spychaną na margines - społeczny.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Artykuł

Wyżej wymieniony artykuł został stworzony przez skrajnie lewicowe feministki pod opieką Komisji Europejskiej i jest całkowicie niezgodny z Konstytucją Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej - to nic innego jak atak na godność mężczyzn - ubezwłasnowolnienie ich Ciała i Umysłu i Duszy - CUD-u (trzy pierwsze litery) - jak najbardziej jest nadużywany, słowem: terror - psychiczny i jak pani widzi: efekt jest odwrotny od zamierzonego celu.

I wracając do zdjęcia - wzrost: metr siedemdziesiąt sześć, waga: siedemdziesiąt osiem kilogramów i wiek - w lipcu skończę czterdzieści i cztery, jeśli chodzi o mój iloraz inteligencji - mam od sto dwadzieścia pięć do sto pięćdziesiąt osiem - badania zrobiłem z różnych źródeł na czas - jedno źródło to żadne źródło i to ich właśnie boli - chcą odwrócić kota ogonem, jeszcze bardziej mnie przekonały, aby wprowadzić uregulowaną prawnie aborcję, karę śmierci i eutanazję, także: zmienić system na Republikę Narodową lub Dyktaturę Wojskową - nie może być tak jak teraz - nie może większość jako głupota rządzić mniejszością - mądrością, de facto: izolowaną społecznie i spychaną na margines - społeczny.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Artykuł - Sto Dziewięćdziesiąty Siódmy - Pierwszy Punkt Kodeksu Karnego:

Wyżej wymieniony artykuł został stworzony przez skrajnie lewicowe feministki pod opieką Komisji Europejskiej i jest całkowicie niezgodny z Konstytucją Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej - to nic innego jak atak na godność mężczyzn - ubezwłasnowolnienie ich Ciała i Umysłu i Duszy - CUD-u (trzy pierwsze litery) - jak najbardziej jest nadużywany, słowem: terror - psychiczny i jak pani widzi: efekt jest odwrotny od zamierzonego celu, wracając do zdjęcia - wzrost: metr siedemdziesiąt sześć, waga: siedemdziesiąt osiem kilogramów i wiek - w lipcu skończę czterdzieści i cztery...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Mama mi te zdjęcia zrobiła na warszawskiej Woli - tam pracuje, oczywiście: poprosiłem mamę i sam wybrałem tło - nie mam zamiaru za darmo niczego reklamować, zresztą: zawsze byłem fotogeniczny, a jak wracałem, to jakaś młoda dziewczyna obdarzyła mnie uśmiechem - zrobiłem dla własnego bezpieczeństwa głęboki łuk - uniknąłem ją, otóż to:

Artykuł - Sto Dziewięćdziesiąty Siódmy - Pierwszy Punkt Kodeksu Karnego:

Wyżej wymieniony artykuł został stworzony przez skrajnie lewicowe feministki pod opieką Komisji Europejskiej i jest całkowicie niezgodny z Konstytucją Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej - to nic innego jak atak na godność mężczyzn - ubezwłasnowolnienie ich Ciała i Umysłu i Duszy - CUD-u (trzy pierwsze litery) - jak najbardziej jest nadużywany, słowem: terror - psychiczny! Jak pani widzi: efekt jest odwrotny od zamierzonego celu, wracając do zdjęcia - wzrost: metr siedemdziesiąt sześć, waga: siedemdziesiąt osiem kilogramów i wiek - w lipcu skończę czterdzieści i cztery...

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...