Ajar41 Opublikowano 7 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2025 Żona golfisty w Pasadenie dumna z męża była szalenie, gdy trafił do dołka fikała fikołka, gdy wygrał był striptiz na scenie. 5
Klip Opublikowano 7 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2025 (edytowane) @Ajar41 Nieźle Spróbowałem poprawić rytm Jest żona golfisty w Modenie chełpiąca się mężem szalenie. Gdy trafi do dołka, to fika fikołka, gdy wygra, jest striptiz na scenie. Pozdrawiam, życząc cierpliwości przy pisaniu limeryków. Edytowane 7 Lutego 2025 przez Klip (wyświetl historię edycji) 1
Ajar41 Opublikowano 7 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2025 @Klip @Klip z rytmem jestem na bakier bo Ja, chemik, emeryt z Warszawy limeryki piszę dla wprawy, talentu nie mam, toteż nie mniemam, że będą powodem do sławy. Pozdrawiam. 1
Ajar41 Opublikowano 13 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2025 @MIROSŁAW C.Dzięki za polubienie. Pozdrawiam. @Konrad Koper@Nata_KrukDzięki za polubienie. Pozdrawiam.
Ajar41 Opublikowano 18 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2025 @m1234Dzięki za polubienie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi