Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 1 Lutego Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 1 Lutego ułożony swobodnie z driakwią poczujesz uspakajający kształt całuj w usta niebieskim diamentem przypomnijmy wzajemnie wiosnę 8
moina Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego @violetta romantycznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Nata_Kruk Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Violetta.. toś sobie umyśliła kwiatka... :) ciężki do czytania. Strofka miła dla ucha.. tyle, że jak zwykle u Ciebie.. za mało mi.! gdzie reszta..? ;) 1
violetta Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego @Nata_Kruk przypomniał mi się jaki jest cudnie pachnący:) 1
Rafael Marius Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego @violetta Chyba nie mam driakwi w swojej kolekcji, ale będę miał na uwadze. A dzisiaj to śnieg nawet chwilami popadywał. Odwrót wiosny na z góry upatrzone pozycje. 1
violetta Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego @Rafael Marius poczekamy :) ja się wspomagam kwiatami z kwiaciarni:)
Rafael Marius Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego (edytowane) @violetta Koło nas jest bazarek z kwiatami, tam można poczuć się jak w środku lata. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 1 Lutego przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego @Rafael Marius wyobraźnią też się można poczuć:) jak kocham krewetki, to je kupuję:) 1
Rafael Marius Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można, ale na tym bazarku jest miła atmosfera, nie tak jak tam gdzie sprzedają warzywa. Wszyscy się przepychają i kłócą, chamstwo. Kwiaty łagodzą obyczaje. 1
violetta Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego @Rafael Marius wszystko to biznes p, od rana do wieczora, wolę kwiaty z Lidka lub biedronki:) 1
Rafael Marius Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Życie kupca nie jest łatwe, ale przynajmniej polskie i na swoim, choć coraz rzadziej niestety. Wiele z tych stoisk należy do Ukraińców lub Wietnamczyków i nie pracują na nich właściciele. A Biedronka i Lidl to zagraniczne sieci. Rodaków w handlu coraz mniej. 2
violetta Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego @Rafael Marius za to ceny niższe, ja się zaopatruję, kwiaty wieczorem pół ceny. Korzystam też z Sama czy lokalnego sklepu, towar z krótkim terminem, eko, ale bardzo, bardzo drogo. :) w lidlu wieczorem na aplikacje, pół taniej zawsze i każdy towar mi się minusuje:)
Rafael Marius Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego @violetta Każdy ma swoje kalkulacje i przyzwyczajania. 1
violetta Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego @Rafael Marius pewnie, na swoją kieszeń. Tak się prowadzę i dobrze mi z tym :) 1
andreas Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @Rafael Marius Nie tylko w handlu. @violetta Lubię kwiatki,ale wolę uprawiać warzywa.Pozdrawiam. 2
violetta Opublikowano 2 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @andreas to coś fajne i przydatnego.swoje listki i natki:) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego driakwia - kwiatek na skalnik jest bardzo ładny lub na balkony piękna ozdoba ale do łóżka przemiła pani jeszcze całować - w nosek bez słowa :)) 1
violetta Opublikowano 2 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @Jacek_Suchowicz cóż innego pozostaje:) u mnie rośnie w łąkach i trawach:)
Rekomendowane odpowiedzi