Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Przejężyczenie

aff

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Maciej Midor   Człowiek potrzebuje emocji.. Durnie to zabrzmi, ale nawet te wszystkie ciemności, niezgody wewnętrzne...one chcą ujścia. Dotykasz tego trudu, syfu życiowego, porażek i tej niezgody, stanowczej chęci wyplucia tego z siebie... I taki człowiek który nie bardzo wie co z tym zrobić słucha od kogoś obcego w artystyczny sposób "swojego otępienia, niemocy istnienia"  I rzyga"TĘCZĄ" . Emocje które ktoś daje są tym ujściem. Motywacja czasami tkwi w piosenkach, wierszach ...a ty wydaje mi się masz umiejętność częstowania " tęczą" 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• To jest dzisiaj. To jest ten dzień.  Zostałem świadkiem rzeczywistości. Wśród egzystujących ludzi, zwierząt, roślin, domagałem się uwagi świata. Jestem egocentryczny. Płakałem, kiedy byłem głodny, płakałem, kiedy było mi zimno, krzyczałem, aby mnie ktoś przytulił, krzyczałem, aby mnie ktoś zauważył. Umiem manipulować ludźmi. Wyposażony w zbroję sukcesu: zdrowie, sprawność, trzeźwość  idę przed siebie. Z podniesioną głową.
    • @beta_b Bingo Beatko. Dokładnie tak to sobie wyobraziłem. Cieszę się, że przekaz się udał. @Laura Alszer @Rafael Marius @Waldemar_Talar_Talar Za odwiedziny i serducha buzia radosna od ucha do ucha.
    • ,, Nie żyje się, nie kocha się,  nie umiera się - na próbę ,,       Św. Jan Paweł II    zachwycać się  kochać marzyć z miłością  nie na kredyt    życie to nie próba    ogień  chciałoby się  wskoczyć ogrzać przytulić  chociaż dotknąć  mieć go na własność  nim się spłonie    narodzimy się ponownie  jak rosa z jutrzenki... kiedyś    życie to nie sen  nie warto go zgubić... dziś    Jezu ufam Tobie    1.2025 andrew Piątek, dzień wspomnienia  męki i śmierci Jezusa   
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Oczarowanie, urok, a wtedy szanse sa na romans czy dalej:). Pozdro
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...