Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Nata_Kruk 6 240
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
... za te słowa zostawiam plusik od mnie.
Wariatów nie brakuje, niestety.
A my.. żyjmy.. tak jak chcemy.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez wierszyki · Opublikowano
Bywa, że różnego rodzaju dolegliwości wyprzedzają znacznie to, co daje się określić i faktycznie, boli przez cały czas. A i dusza też może boleć. A może jednak uda się w sierpniu, że nie? Trzymam kciuki :-) Pzdr :-) -
Przez wierszyki · Opublikowano
Mnie akurat boli głowa, gdy rośnie ciśnienie czyli wypogadza się. Jakkolwiek, nikt nie chce, by go coś bolało. Zdrówka życzę :-) -
Przez Roma · Opublikowano
@Robert Witold Gorzkowski myślę, że wpasowuje się bardzo dobrze. Dzięki piękne, Robert :) @Berenika97 Aż dziw bierze, że mógłby być nieobiektywny :) A tak na serio, to rozczuliło mnie to strasznie, więc musiałam dać temu wyraz, bo nie byłabym sobą.Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jeju, jak mi miło, no nie mogę się przestać uśmiechać jak czytam Twój komentarz. Strasznie dużo ciepła od niego bije :) Blaszka jako imię, no nie powiem, brzmi ciekawie :) A co mi tam, powtórzę się po raz kolejny, bo naprawdę, wielką radość sprawiają mi Twoje komentarze: dziękuję :) Branoc, śpijcie dobrze :) @FaLcorN Bardzo miło miło :) Nie da się zaprzeczyć. Ja jestem pod ogromnym wrażeniem teledysku, zwłaszcza, że już swoje lata ma. Dobrego, Kornel :) @Nata_Kruk a to mnie cieszy, dzięki Natuś (mogę tak?) :) @Bożena De-Tre Pięknie. Dziękuję za komentarz, bardzo mi miło, że wpadłaś :) -
Przez Bożena De-Tre · Opublikowano
@Wiesław J.K. Dziękuję za miłą ocenę...i niby tylko''pajęczyna''a miała swoja ''strategie pająka''.... -
Przez Wiesław J.K. · Opublikowano
@Bożena De-Tre Bożeno, ciekawy baśniowy świat stworzyłaś w tym wierszu. Pajęczyna na wietrze w tytule zachęca od samego początku w zagłębienie się w treść wiersza. Pozdrawiam!
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne