Ten utwór został doceniony przez użytkowników. mariusz ziółkowski Opublikowano 20 Stycznia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2025 pokazałaś mi kamienie które wiedzą dlaczego nie wszystkie noce się kończą gdy odchodzi ostatni latarnik to nic że dzień noszę w kieszeni i nie zdejmuję czapki z daszkiem przy otwartym oknie kiedyś będzie zimno 8
moina Opublikowano 20 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2025 @mariusz ziółkowski To przez tą czapkę z daszkiem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Mistrz jesteś" 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 20 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2025 @Domysły Monika super dzięki. Byłem na premierze " Wielkiej Majówki ". Pozdrawiam. 1
andreas Opublikowano 20 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2025 Naprawdę świetne! Pozdrawiam. 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2025 kamienie które wiedzą a piasek co nic nie wie dzień wepchnął do kieszeni bo pragnie wciąż być w "niebie" :) 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 21 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2025 @andreas Cieszę się, że odwiedzasz moje wiersze. Dziękuję i pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... a kto by nie chciał Jacku...? Dziękuję i pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi