Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Stracony Opublikowano 19 Stycznia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 żeby być uznanym poetą trzeba umieć pisać niezrozumiałe wiersze i mieć porąbany życiorys 8
Kantata Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 @Stracony Powiem Ci, że Coś w tym jest :)) 1
Nata_Kruk Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... za Kantatą.. coś w tym jest... :)) Fraszka, jak się patrzy, znaczy.. czyta. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niekoniecznie a może napisać o tym co jest modne wstrzelić idealnie we współczesne trendy zaraz znajdziesz miejsce w panteonie godne i wieszczem zostaniesz nawet nie wiesz kiedy :)) 1
andreas Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 Faktem jest, że dzisiejsi młodzi, wykształceni krytycy uważają, iż tekst (broń Boże rymowany) im bardziej enigmatyczny i niezrozumiały tym lepiej, bo świadczy ponoć o wielkim intelekcie autora. 1
viola arvensis Opublikowano 19 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 @Stracony fajne. Bylabym taką poetką - mam życiorys porąbany tylko niestety wiersze proste jak moje włosy na głowie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Stracony Opublikowano 19 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 (edytowane) @Kantata U mnie nie pykło :) W młodości miałem jednak odpowiedni życiorys :) Dziękuję za chwilę zatrzymania u mnie. @Nata_Kruk A jak u Ciebie z predyspozycjami do bycia znaną poetką :)? @Jacek_Suchowicz To jest chwała chwilowa. Edytowane 19 Stycznia 2025 przez Stracony (wyświetl historię edycji) 1
Stracony Opublikowano 19 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 @andreas Tak, wtedy cytując takich poetów sam stajesz się w oczach innych wielce inteligentny. Świat biznesu i świat sztuki skomercjalizowanej potrzebują siebie nawzajem. Świat sztuki autentycznej potrafi pozostawać samotny mimo sławy i idzie własną drogą mimo jej braku. Dziękuję za obecność. @viola arvensis Czyli jak to się mówi "połowa sukcesu". Młoda poetka z Ciebie, masz czas, zdążysz ...:) Dziękuję za poświęconą chwilę. 2
Stracony Opublikowano 20 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2025 Natuskaa i zuzaj, dziękuję :)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 3 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2025 (edytowane) Trzeba być chorym psychicznie, bezdomnym włóczęgą, niewolnikiem każdego systemu: państwowego, samorządowego i kościelnego, słowem: pasożytem na utrzymaniu podatników - grafomanem i wierszokletą - wtórnym analfabetą bez warsztatu literackiego. Łukasz Jasiński Edytowane 3 Lutego 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi