Ten utwór został doceniony przez użytkowników. mariusz ziółkowski Opublikowano 7 Stycznia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2025 które jutro jest lepsze czyje wczoraj prawdziwe poza siecią nie ma zasięgu dla oczu i ręki dla reszty świata uczymy się różnic między jabłkiem a kamieniem strażnik przykazań liczy się z tym że podając dłoń grzesznikowi nie zawsze ją straci i nie zawsze odzyska wiele słów padło przed domem na ławce wszystkie przeżyły w jednym ogrodzie 8
Rafael Marius Opublikowano 7 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U nas dawniej ludzie spotykali się przed blokiem na ławkach, sąsiedzi się znali, a teraz nic, w internecie też nikt nie pisze. Co raz mniej osób się zna w okolicy. Lokalność zamiera.
moina Opublikowano 7 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2025 @mariusz ziółkowski dobry tytuł....
iwonaroma Opublikowano 7 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2025 Fajna puenta. A i całość niezgorsza.
mariusz ziółkowski Opublikowano 8 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 @Rafael Marius każda interpretacja mnie cieszy i za tą dziękuję. Pozdrawiam. @Domysły Monika cieszę się, że coś się podoba. @iwonaroma dzięki serdeczne za czytanie. 1
violetta Opublikowano 8 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 Masz bardzo ładne i ciekawe wiersze.
moina Opublikowano 8 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 @mariusz ziółkowski Wybacz czasem szybciej działam niż myślę ... Całość jest bardzo ciekawa . Wchodząc na forum jest długaaaaa lista wierszy, otwierasz tych których "znasz" i lubisz poczytać, a czasem tytuł "zatrzyma oczu rejestr" i tam "rejestrujesz treść" . Zatrzymał mnie tytuł, a treść zachwyciła Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam z przeprosinami
violetta Opublikowano 8 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 Wszystko zmierza do końca świata, jak przeżyjemy do końca marca, to będzie dobrze. Ja akurat z biur wynajmowanych rozmawiam z różnymi osobami. Ostatnio koleżanka do mnie: o schudłaś, włosy ci urosły, a ja w o niej w święta nic nie jadłam, w sylwestra też nie jadłam, w trzech Króli też:) mam fajne towarzystwo wokół, ktoś przystanie, porozmawia.
mariusz ziółkowski Opublikowano 8 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 @violetta przeżyjemy, koniec świata mógł być wczoraj... ale nie było. Nadzieja umiera ostatnia. Pozdrawiam serdecznie. 1
violetta Opublikowano 8 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 @mariusz ziółkowski no nie wiem, a książki Thomasa Horna pójdą na marne:) 2025 będzie dla mnie dobry:)
mariusz ziółkowski Opublikowano 8 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 @Domysły Monika nie masz za co przepraszać. Prawdę mówiąc trochę brakuje mi konstruktywnej krytyki, a wiem, że nie do wszystkich i nie wszystkie moje wiersze trafiają. Długo szukałem forum, gdzie można "posmakować" obiektywnych opinii. Dziękuję za komentarz i pozdrawiam serdecznie. @violetta już jest, przecież żyjesz. 1
Nata_Kruk Opublikowano 8 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre.! Całość... ode mnie plusik.
viola arvensis Opublikowano 8 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2025 @mariusz ziółkowski kazdy wers ciekawy, przy każdym warto przystanąc. U mnie krytyki nie znajdziesz - nie tym razem. Z podziwem.
mariusz ziółkowski Opublikowano 9 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2025 @viola arvensis dziękuję, może w następnych da się coś znależć.. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi