Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Corleone 11

Corleone 11

@Leszczym

Miło mi bardzo, że Twoja ocena brzmi "Ekstra !!!! (...)". Zakładam, że jest prawdziwa, a nie żartem, skoro "(...) Żarty jednak górą. (...)". 

Dzięki Ci wielce za wizytę, czytanie i uznanie. 

Pozdrawiam serdecznie.

@Somalija

Nie zauważyłem tego, mając za licealnych lat i kilka później (dłużej) za domownika psa o imieniu Puszek 🙂 . Najwięcej miał ze szpica, stąd i myślałem o nim, pisząc 🙂 . Zmarło mu się... ano cóż zrobić. 

Dzięki, Siostrzyczko, za odwiedziny i komentarz. 

Serdeczne pozdrowienia.

Corleone 11

Corleone 11

@Leszczym

Miło mi bardzo, że Twoja ocena brzmi "Ekstra !!!! (...)". Zakładam, że jest prawdziwa, a nie żartem, skoro " (...) Żarty jednak górą. (...)". 

Pozdrawiam serdecznie.

@Somalija

Nie zauważyłem tego, mając za licealnych lat i kilka później (dłużej) za domownika psa o imieniu Puszek 🙂 . Najwięcej miał ze szpica, stąd i myślałem o nim, pisząc 🙂 . Zmarło mu się... ano cóż zrobić. 

Serdeczne pozdrowienia.

Corleone 11

Corleone 11

@Leszczym

Miło mi bardzo, że Twoja ocena brzmi "Ekstra !!!! (...)". Zakładam, że jest prawdziwa, a nie żartem, skoro " (...) Żarty jednak górą. (...)". 

Pozdrawiam serdecznie.

@Somalija

Serdeczne pozdrowienia.

• Dodaj nową pozycję...