Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybrałam cię z pośród 8,084 miliarda ludzi na świecie
Wybrałam tak jak wybrać umiałam najlepiej!.....
I choć 8.082 miliarda może nas nienawidzić ja i tak wiem że my to przetrwamy bo miłość ta w księdze życia nam została zapisana i od Boga stwórcy dana.
Wątpić rzeczą ludzką jest to fakt lecz pamiętaj Kochany przeznaczenia nie oszukamy
Gdyby przyszły liche dni moja miłość do ciebie powinna uskrzydlać  ponure dni ...
Niechaj Radość jak melodia na ustach gości , bo w sercach naszych płomień miłości....
Twoje oczy niczym ocean w których  głębia bezkresnych otchłani niespełnionych jeszcze wspólnych marzeń... w nich i żal i promień światła trwają jednocześnie jak dwie namiętności,widać w nich i niebo bo tego mi od życia również potrzeba,
Chcę czuć to co ty , Chcę wsparciem być dla ciebie w każdej porzebie lecz pamiętaj kochany czas tu na ziemi w gwiazdach nam pisany,  nie marnujmy czasu na banały niech świat dowie się cały że my się kochamy miłością świeża i niewinną lecz niczym poranna kawa intensywną.
Dużo było cymbałów co na sercu niepotzebnie melodie fałszywe grali,  los nasz na strzępy porwali...
Próbą będą dalsze nasze losy gdyż życie to nie tylko słodkie poematy , lecz ty Kochany nie zapominaj o tym że miłość kobiety masz daną a Próbą Twoje czyny w księdze życia twojej i jej =Waszej! Będą pisane
Och kochany niechaj ten poemat będzie udany!