Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @aff imponderabilia to szeroki temat i ilość interpretacji nieskończona. Twoja interpretacja jest ciekawa, bo dotyka tak kruchego tematu jakim jest komunikacja. Dziękuję i pozdrawiam. 
    • @Mitylene Z tym wstawaniem rano to tak różnie bywa:-) Dziękuję za odwiedziny i przychylny komentarz. Pozdrawiam serdecznie! @Waldemar_Talar_Talar Z tym dłuższym spaniem to rzadko jest okazja. Dziękuję bardzo i pozdrawiam! @Alicja_Wysocka Poranek obowiązkowo kanapki i herbatka, ale kawka oczywiście też musi być jako ranny rytuał. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie! @aff Gdzieś przeczytałam, że najpierw działanie, później motywacja. Coś w tym jest, bo wystarczy nogą dotknąć podłogi i czasem to zadziała. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie! @Rafael Marius Nawet nie skojarzyłam tego wiersza, ale faktycznie masz rację! Pozdrawiam serdecznie i dziękuję! @andreas Mieszkam w dużej wsi i faktycznie te poranki są bardzo przyjemnie, gdy słychać świergot ptaszków za oknem. Dziękuję i pozdrawiam!
    • @andreas Właśnie dlatego widzimy takie tytuły jak: " Co On narobił...", " Bramka wszechczasów". Kiedyś prenumerowałem "Tempo" i jakoś nie było słychać o sportowcach nie z tego świata. Mamy chyba wyjątkowe pokolenie.
    • słusznie;   tyle kaloszy a które wybrać a każda para w swoim kolorze te na obcasie tu guma sztywna tamte szerokie - łatwo się włoży   wybór olbrzymi pod każde gusta wszystkie o jednym nas zapewniają pośród poglądów najgłupszych ustaw to one nigdy nie przemakają   a ja was proszę tylko o jedno  słuchać zapewnień już nie mam siły każde obejrzeć sobie rzetelnie i takie wybrać by nam służyły :))
    • Sztaudynger napisał kilka fajnych fraszek o starości.   Trzeba mieć odwagę się starzeć   Po drabinie degrengolady dostojnie schodzę na dziady.   Przezwyciężenie   Tak przezwyciężam własne cielsko, że je traktuję przyjacielsko.   Życie   Zanim się opamiętasz, kołyska, ołtarz, cmentarz - i robisz smutne odkrycie, że to już całe życie.   Pozdrowionka.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...