misiek Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2024 Miłość do A.G.i.....docx 1 / 1 Miłość do A.G.I.... Kiedy cię ujrzałem od razu się zakochałem nie ma dnia kiedy o tobie nie myślałem Lecz na miłość twą się nie doczekałem, czekałem chciałem być blisko Lecz im bliżej byłem ciebie ,tym bardziej się ode mnie oddalałaś Ja wtedy zrozumiałem .że kogo innego kochałaś Zrozumiałem wtedy że to nie ma sensu chciałem tylko twego szczęścia choć cię kochałem bez pojęcia Kiedy byłaś smutna miałaś gorsze dni moje serce bolało czułem się tak jak ty Gdy płakałaś twe serce krwawiło ja cierpiałem z tobą pragnąłem byś była szczęśliwa na nowo Teraz wiem ze zaczynasz wszystko z nową od nową mi nie pozostało nic tylko odejść na bok że spuszczoną głową Lecz będę szczęśliwy ,bo ty będziesz szczęśliwa miłość wymaga poświęceń jeśli się kogoś naprawdę kocha nie trzeba nic więcej Miskel Mix ( M.T) 2
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2024 Chaotycznie Łukasz Jasiński
Angelika2929 Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2024 @misxel Mix Znam to pięknie. Pozdrawiam
misiek Opublikowano 19 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2024 @Angelika2929 mój pierwszy wiersz napisany więc może być niedoskonaly
moina Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2024 @misxel Mix czasem przyjaźń jest mylnie odbierana... Kochać i być w cieniu .... Życzę światła by zobaczyć że inni też tam stoją i być może patrzą w twoją stronę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Angelika2929 Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2024 @misxel Mix Jest swietny
misiek Opublikowano 20 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2024 @Angelika2929 dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi