@piąteprzezdziesiąte Tak, koniec, bo jestem materialistą przecież, nie człowiekiem z sercem i duszą. Bo przecież gdybym był człowiekiem z duszą i sercem to miałbym tę jedną kobietę, którą kochałem i mnie opuściła albo własny dom, bo przecież wiadomo, dobrzy ludzie zasługują na dobrobyt. Prawda? Czy nieprawda? Właściwie to ch** z prawdą, jest względna, a przynajmniej tak się wydaje, kiedy PRAWDĄ nazywamy swoje systemy wartości, w których hierarchia jest arbitralna, zależna od momentu i dupy (męskiej/żeńskiej) na ekranie PH.
Historia edycji
Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
@piąteprzezdziesiąte Tak, koniec, bo jestem materialistą przecież, nie człowiekiem z sercem i duszą. Bo przecież gdybym był człowiekiem z duszą i sercem to miałbym tę jedną kobietę, którą kochałem i mnie opuściła albo własny dom, bo przecież wiadomo, dobrzy ludzie zasługują na dobrobyt. Prawda? Czy nieprawda? Właściwie to ch** z prawdą, jest względna, a przynajmniej tak się wydaje, kiedy PRAWDĄ nazywamy swoje systemy wartości, w których hierarchia jest arbitralna, zależna od momentu i dupy na ekranie PH.
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 13 870
@Wiesław J.K. - @Rafael Marius - dziękuje -
0
-
-
Najczęściej komentowane w ostatnich 7 dniach
-
- 30 odpowiedzi
- 592 wyświetleń