Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Duch7millenium

Duch7millenium

@piąteprzezdziesiąte Tak, koniec, bo jestem materialistą przecież, nie człowiekiem z sercem i duszą. Bo przecież gdybym był człowiekiem z duszą i sercem to miałbym tę jedną kobietę, którą kochałem i mnie opuściła albo własny dom,  bo przecież wiadomo, dobrzy ludzie zasługują na dobrobyt. Prawda? Czy nieprawda? Właściwie to ch** z prawdą, jest względna, a przynajmniej tak się wydaje, kiedy PRAWDĄ nazywamy swoje systemy wartości, w których hierarchia jest arbitralna, zależna od momentu i dupy (męskiej/żeńskiej) na ekranie PH.

Duch7millenium

Duch7millenium

@piąteprzezdziesiąte Tak, koniec, bo jestem materialistą przecież, nie człowiekiem z sercem i duszą. Bo przecież gdybym był człowiekiem z duszą i sercem to miałbym tę jedną kobietę, którą kochałem i mnie opuściła albo własny dom,  bo przecież wiadomo, dobrzy ludzie zasługują na dobrobyt. Prawda? Czy nieprawda? Właściwie to ch** z prawdą, jest względna, a przynajmniej tak się wydaje, kiedy PRAWDĄ nazywamy swoje systemy wartości, w których hierarchia jest arbitralna, zależna od momentu i dupy na ekranie PH.

• Dodaj nową pozycję...