jan_komułzykant Opublikowano 25 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2024 (edytowane) Genowefę, z przysiołka Widłak, lubi Leszek. To nic, że zbrzydła, że nie tyka grzebienia... Lecz praktykę ma Genia w jednym palcu i wręcz, bez mydła! Edytowane 25 Października 2024 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 5
andreas Opublikowano 26 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2024 Zdaje się, że Napoleon miał przytępione powonienie... Ale pomniki mu stawiają. Cwaniaczek Bonapartemu rzeźbiarz z Korsyki za miejską kasę stawiał pomniki przez ten rozmach nazbyt śmiały burze nad nim się zbierały cokoły zbroił więc w odgromniki Pozdrowionka. 1
jan_komułzykant Opublikowano 26 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2024 Suuuper :D Dziękuję bardzo. I pewnie dlatego porywał z pola najmocniej spocone chłopki :) Rewolucyjny Natenczas z Wojskim, pod Moskwą w szyku, róg ów bawoli tak wzrok dam przykuł, że nie szczędząc zgrabnych sztuczek, dęły weń, nim cepa tu cep, cepami pogonił, w październiku.
jan_komułzykant Opublikowano 26 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2024 @Klip Dzięki za odwiedziny :)
jan_komułzykant Opublikowano 27 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2024 @Sylwester_Lasota Dziękuję, miło, że zajrzałeś :)
andreas Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2024 @jan_komułzykant Fajne! A ja myślałem, że to Wojski miał na imię Natenczas... Pozdrowionka. 1
jan_komułzykant Opublikowano 28 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2024 @andreas To tak jak ja, że Baryka nazywa się Totamtotegoten :) Pozdrawiam 1
jan_komułzykant Opublikowano 28 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2024 @Konrad Koper Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
poezja.tanczy Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2024 @jan_komułzykant Co praktyką, tu przysporzy To kolejne drzwi otworzy Pięknie I z jajem :) M.
Rekomendowane odpowiedzi