Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta no to... odwagi ;)
    • @Charismafilos ja akurat jestem bojaźliwa :)
    • @Anastazja1 Dziękuję za Twoje odczucia. Chciałbym się zgodzić choć z jedną Twoją uwagę i nie mogę, mimo starań, a wprowadzam korekty po uwagach. Pozostawiam Cię z nimi samą.  Nie przyjaźnię się z AI tak, żeby pozwalać jej pisać piosenki - sprawdziłem, jak jej to tragicznie wychodzi :-) Ale są przypadki "gwiazd-celebrytek", które czerpią teksty i muzykę z AI i chwalą to sobie, np. "AnQa Songwriter."    Nie mamy (z AI) również innych intymnych związków. Teksty wszystkich piosenek są moje i akceptuję wybraną przez siebie formę muzyczną. Zdanie odrębne można i trzeba mieć, będąc twórcą, jak Ty i ja. Ot licentia poetica. Pozdrawiam.
    • @violetta prawda, odwaga może być lekarstwem na lęk :)
    • @CharismafilosMyślisz, że Ty znajdziesz Boga i zbawienie w swoich perykopach i innym szmelcu? Nie ma bata! Analizujesz i analizujesz i do niczego nie dochodzisz, nie ma w Tobie prawdy i nigdy nie będzie! Jesteś zwykłym głupcem! W ogóle jak Ty sobie to wszystko wyobrażasz, że czyste będzie z brudnym? To jest właśnie Twoja mania prześladowcza na samego siebie i na nią zostałeś skazany! Już w łonie matki! Jesteście skażeni! Nie jesteście wybranymi! Nie macie za grosz szacunku i pojęcia na temat zasadniczy! O którym Tobie w ogóle nie wspomnę! Jesteście jak chmury, dmuchane obłoki! Wszędzie, gdzie was wiatr poniesie polecicie! Konformiści i pozerzy, sztuczne, trendowate, jałowe pole machlojek, oszustw i grabieży ludzkiej psychiki! Sami siebie grabicie i niszczycie, a to mi nie przeszkadza! Jest bójka, będzie mięso! Wy sobie w ogóle nie wyobrażacie jak to jest! Skąd się to bierze! I nie jesteście w stanie sobie tego wyobrazić, bo zwyczajnie kochacie po prostu mamone i to ona jest waszym BOGIEM!    Więc z BOGIEM!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...