lovej Opublikowano 19 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2024 Mały człowiek o złym sercu Malują nasze życie swoimi kolorami Widzowie dzielą się na dwie grupy Europa grzmi i patrzy na nas oczami Ludzie są wściekli i trzeba dokonać zmian Niezadowoleni wychodzą na ulice Trzymamy się, bo wybory mogą wszystko zmienić Ten dzień zmienił równowagę sił politycznych Niektórzy są szczęśliwi, niektórzy smutni Świat jest dziś inny i ocenimy to za trzy lata Lovej . 2024-10-19 Inspiracja . Rocznica wyborów 15 października 2023 1
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 19 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taki właśnie jest prezes z Żoliborza.
TomaszT Opublikowano 19 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2024 @lovej Polityka jest trudna do ujęcia w poezji. Jest według mnie niepoetyczna. "Mały człowiek o złym sercu" O kim piszesz? Domyślić się mogę. Ten jeden wers mnie zatrzymał T/
lovej Opublikowano 19 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2024 @TomaszT Pan Żoliborza z Warszawy
lovej Opublikowano 19 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2024 @TomaszT Wiem, że polityka jest trudna do ujęcia w poezji. Dlatego będę wdzięczny tym wszystkim , którzy ocenią ten wiersz .
jan_komułzykant Opublikowano 19 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
dgghj Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2024 @lovej Nie interesuję się, ale wpisuję wszędzie, albo wszystkim albo nikomu, więc tylko pozdrowię :)
lovej Opublikowano 25 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2024 @jan_komułzykant Taka jest twoja interpretacja. Masz do tego prawo . @Pies Dziękuję za pozdrowienia . Też pozdrawiam 1
TomaszT Opublikowano 25 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2024 (edytowane) @lovej Wiem, wiem Było raz sobie dwoje "małych" Cudzysłów tutaj niepotrzebny Jeden spokojny drugi szałaput Mama ich wiodła po życia drodze Edytowane 25 Października 2024 przez TomaszT (wyświetl historię edycji)
lovej Opublikowano 25 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2024 @TomaszT @TomaszT Nie wiem o kim jest mowa
Rekomendowane odpowiedzi