Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
iwonaroma

iwonaroma

5 minut temu, Sylwester_Lasota napisał(a):

@iwonaroma

Tak, bo autor nie poradził sobie z morałem :)))).

Ale z drugiej strony... legendy, jakby na nie nie patrzeć, w znacznym stopniu kształtują nas takimi, jakimi jesteśmy. Przedstawienie naszej drogi przez życie często ma więcej wspólnego z bajką niż z prawdą. Sporo znam takich przypadków.

Jak mnie oświeci, to zmienię to zakończenie na lepsze :))). Na razie ciemność, ciemność widzę. :)

Dzięki za czytanie.

Pozdrawiam

@Sylwester_Lasota nie!!! Nie zmieniaj, to jest genialne :) Legenda zawiera i bajkę (coś zdecydowanie wymyślonego) ale też prawdę :) Więc jest okey, właśnie tak jak jest 👍

Również zdrówka 

iwonaroma

iwonaroma

1 minutę temu, Sylwester_Lasota napisał(a):

@iwonaroma

Tak, bo autor nie poradził sobie z morałem :)))).

Ale z drugiej strony... legendy, jakby na nie nie patrzeć, w znacznym stopniu kształtują nas takimi, jakimi jesteśmy. Przedstawienie naszej drogi przez życie często ma więcej wspólnego z bajką niż z prawdą. Sporo znam takich przypadków.

Jak mnie oświeci, to zmienię to zakończenie na lepsze :))). Na razie ciemność, ciemność widzę. :)

Dzięki za czytanie.

Pozdrawiam

@Sylwester_Lasota nie!!! Nie zmieniaj, to jest genialne :) Legenda zawiera i bajkę (coś zdecydowanie wymyślonego) ale też prawdę :) Więc jest okey, właśnie tak jak jest 👍

• Dodaj nową pozycję...