Starzec Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2024 (edytowane) to są chwile niepojęte woda z nieba nagle piekłem Edytowane 22 Września 2024 przez Starzec (wyświetl historię edycji) 6
befana_di_campi Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2024 @Starzec niekoniecznie z nieba. Czasem wystarczy, że pęknie tama. 1
poezja.tanczy Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @Starzec Co to wodne, są doznania To pogodne, odebrania Powódź jest strasznym żywiołem A wiersz fajny M. 1
Adaś Marek Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @Starzec Krótko i wszystko w temacie. Pozdrawiam 1
Rafael Marius Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @Starzec Na czasie. 1
Starzec Opublikowano 18 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2024 @befana_di_campi ale jednak, woda w niej z nieba:) Dziękuję i pozdrawiam:) @poezja.tanczy jakim jest żywiołem, to właśnie widzimy. Dziękuję i pozdrawiam:) @Adaś Marek Dziękuję i pozdrawiam:) @Rafael Marius niestety. Dziękuję i pozdrawiam:) 2
Rekomendowane odpowiedzi