lovej Opublikowano 13 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2024 poznaj mnie Jestem z Tobą tu i teraz Poznam Cię, bo czuję dobroć w Twoim sercu Będąc bliżej Ciebie, czuję się lepiej Uśmiech na Twojej twarzy jest oczywisty Ten dzień będzie szczęśliwy, bo jesteśmy razem Dam dobroć i dam swoją miłość Kiedy ludzie są mili, świat staje się lepszym miejscem Dobro to też jest miłość Poznajemy siebie nawzajem i dobra, które w nas płyną Lovej . 2024-09-13 Inspiracje . Czy dowiadywanie się o sobie nawzajem różnych rzeczy . Czy to jest dobrze, czy raczej jest złem? 1
lovej Opublikowano 13 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2024 @Konrad Koper co to znaczy Pean !? @Hiala Dziękuję za miłe słowa . Pozdrawiam
Adaś Marek Opublikowano 13 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2024 @lovej Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczęście jest w waszej wspólnej podróży dokąd dążycie, nie ma znaczenia ale ta bliskość dobrze wam służy więc tej dobroci nie można zmieniać... Miły wiersz, takie dzielenie się radością z czytelnikami, dobrze służy i jednym i drugim. Pozdrawiam Adam
lovej Opublikowano 15 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @Adaś Marek Dzień dobry Dziękuję bardzo za miłe słowa o moim wierszu . Miłego dnia . Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi