lovej Opublikowano 9 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2024 Widzę świat i widzę ciebie Wokół nas dzieją się różne rzeczy Widzę blaski i cienie mego życia Trzymaj się z daleka od złych ludzi i ich zamiarów Cokolwiek robisz, rób to trzeźwo Nosić te ubrania na scenie? masz świetny gust Moje oczy marzą o Tobie Spójrzmy razem na życie Lovej. 2024-09-09 Inspiracje . Moje spojrzenia
FaLcorN Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @lovej Skaczesz w tym wierszu: po myślach i przekazie. Nie są to meandry rzeki tylko różne nurty i dlatego "słabo płynie". Mam nadzieję, że moja opinia pomoże. Pozdrawiam!
lovej Opublikowano 11 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2024 @FaLcorN Jakie mogą być spojrzenia? (1.1) czułe spojrzenie • badawcze / przenikliwe spojrzenie • wlepić spojrzenie w kogoś / coś • skrzyżować spojrzenia. (1.2) krytyczne spojrzenie • trzeźwe spojrzenie • spojrzenie na sprawę.
FaLcorN Opublikowano 11 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
lovej Opublikowano 13 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2024 @FaLcorN Widzę świat i widzę ciebie. Skąd wiesz , że to chodzi o nią , a może o niego . Za dużo nie możesz wiedzieć . Cały wiersz jest tajemniczy , i taki ma być . Miłego dnia. Pozdrawiam
FaLcorN Opublikowano 13 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2024 @lovej Tajemniczość jest OK. Jest jeszcze jakość przekazu, która topi się w tajemniczości. Twój wiersz Twoje cele. Powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi